son haberler

İşbank’tan Ünye TSO Üyelerine Faizsiz Kredi

Yayınlanma Tarihi: 15 Ağustos 2023 okunma

İşbank’tan Ünye TSO Üyelerine Faizsiz Kredi
Ekonomi
0

Türkiye İş Bankası (İşbank) Ünye Şubesi’yle bir anlaşma yapan Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) üyelerine faizsiz kredi imkanı açıldı.

Ünye TSO Başkanı İrfan Akar ve İşbank Ünye Şube Müdürü Erkan Bozkurt’un imzaladığı protokole göre Ünye TSO Üyelerine 100 bin liraya kadar, 6 ay vadeli faizsiz kredi imkanı sunuluyor.

Yapılan anlaşmaya ilgili bir açıklama yapan Ünye TSO Başkanı İrfan Akar; “Türkiye İş Bankası’ndan ilki büyük  ilgi gören  ‘Sıfır Faizli Hoş Geldin Kredisi Kampanyası’nın ikincisi  tüm esnaf müşterilerimize hayırlı olmasını diliyoruz. Bu kapsama Esnaf odaları ile imzalanan  protokol kapsamında, oda üyelerinin nakit ihtiyacının finansmanını teminen, üyelere özel 100 bin liraya ve 6  ay vadeye kadar yüzde sıfır faizli kredi imkanı sağlanmaktadır. 31 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecek ‘Sıfır Faizli Hoş Geldin Kredisi’ kapsamında ilk defa İş Bankası müşterisi olunması şartı bulunmaktadır. Detaylı bilgi ve başvuru için şubeye bizzat başvurabileceği gibi 0452 323 13 25 telefon 2400-6402 dahili numaralardan da bilgi alınabilecektir” dedi. (HABER: Mehmet Emin Danış)

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.