son haberler

KAYMAKAM IŞIK VE BAŞKAN TAVLI’DAN YILBAŞI ZİYARETLERİ

Yayınlanma Tarihi: 1 Ocak 2023 okunma

KAYMAKAM IŞIK VE BAŞKAN TAVLI’DAN YILBAŞI ZİYARETLERİ
Gündem
0

Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ve Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı yılbaşında görevleri başındaki polis, jandarma, itfaiye ve sağlık görevlilerini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı. Ünye’de yılbaşı gecesi vatandaşların huzurlu bir gece geçirmeleri için tüm tedbirlerin alındığı belirtildi.

Ünye’de 2022 yılının son saatlerinde Kaymakam Ayhan Işık, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Şahin, Belediye Meclis Üyeleri Yeliz Ürer Araz ve Arif Safa Sarı bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden başlayan ziyaret sırasıyla İlçe Jandarma Komutanlığı, İtfaiye Daire Başkanlığı, Ünye Devlet Hastanesi ve Özel Çakırtepe Hastanesiyle devam etti.

 

Polis ve Jandarmadan Yılbaşı Mesaisi

Ünye’de vatandaşların yeni yıla huzurlu bir şekilde girebilmeleri için polis ve jandarma tüm tedbirleri alırken, Kaymakam Işık ve Başkan Tavlı görevleri başındaki kolluk kuvvetlerini ziyaret etti. Polis ve Jandarmanın yeni yılını kutlayan Kaymakam Işık ve Başkan Tavlı Ünye’de herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması nedeniyle güvenlik güçlerine teşekkür etti.

Yılbaşı Mesaisindeki İtfaiye Erlerine Ziyaret

Kaymakam Ayhan Işık, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve beraberindekiler daha sonra OBB İtfaiye Daire Başkanlığı Ünye İtfaiye Grup Amirliğini ziyaret etti. Görevleri başındaki itfaiye erleriyle sohbet eden Kaymakam Işık ve Başkan Tavlı itfaiye personelinin yeni yıllarını tebrik etti.

Şifalı Eller Görevlerinin Başında

Kaymakam Ayhan Işık, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve beraberindekilerin son durağı ise sağlık görevlilerine oldu. Ünye Devlet Hastanesi’nde görev yapan personelin yeni yılını kutlayan Kaymakam Işık ve Başkan Tavlı, rahatsızlıkları nedeniyle hastaneye başvuran vatandaşlara da geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

Kaymakam Işık, Başkan Tavlı’nın son durağı Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi oldu. Hastane çalışanlarının yeni yılını kutlayan Kaymakam Işık, Başkan Tavlı hastalara şifa dileğinde bulundu.

 

Kaymakam Işık ve Başkan Tavlı’dan Yeni Yıl Mesajı

Ziyaretlere ilişkin bir değerlendirmede bulunan Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, “2022 yılını acısıyla tatlısıyla geride bıraktık. Yeni yılın tüm vatandaşlarımıza sağlık, huzur, barış ve esenlikler getirmesini diliyorum” dedi.

 

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ise “2022 yılın son saatlerini görevleri başında fedakarca çalışan polis, jandarma, itfaiye ve sağlık görevlileriyle geçirdik. Kendilerine kolaylıklar dileyerek yeni yıllarını tebrik etti. Yılbaşının huzur içinde geçmesi için gayret gösterdiklerine bizzat şahit olduk. Bu nedenle tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum 2023 yılını tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum” diye konuştu.

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.