son haberler

‘Mavi Deniz’e Mükemmel Plaj Ünvanı

Yayınlanma Tarihi: 18 Haziran 2015 okunma

‘Mavi Deniz’e Mükemmel Plaj Ünvanı
Gündem
0

Ünye ile Fatsa arasında yer alan Mavi Deniz Plaj İşletmecisi Adnan Sobi, Sağlık Bakanlığı tarafından işletmenin “Mükemmel Plaj” seçildiğini belirtti.

mavidenize_mukemmel_plaj_unvani (3)Kuruluşunun 20. Yılını Ünye ve Fatsalı gazetecilerle bir araya gelerek kutlayan Mavi Deniz Plaj İşletmecisi ve Ünye Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Adnan Sobi, Ünye ve Fatsa sınırında her iki bölgeye hizmet verdiklerini belirterek bu noktaya gelmelerinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Sobi açıklamasında; “Mavi Deniz ailesinin 1996 yılında başladığı turizm sektöründeki ilk adımını rahmetli babamla Ünye ve Fatsa Camiasını buluşturarak açmıştık. 20. yılı münasebetiyle de böyle bir organizasyon yapmak istedik. mavidenize_mukemmel_plaj_unvani (2)Mavi Deniz Turistik Tesisleri ilk günkü prensipleri ve heyecanıyla hizmete devam ediyor. Başta Ünye ve Fatsa olmak üzere tüm Karadeniz’e büyük hizmetler verdik, personelimizle büyük özveriler gösterdik. Plaj sektöründe ve hizmet sektöründe 20 yılı doldurup bu noktaya gelmiş bir işletme olarak ve bu noktaya gelmemizi sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum.

Mükemmel Plaj Seçildik
Geçen ay Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı ‘mükemmel plaj’ noktasında hem hizmet hem de suyun kalitesi değerlendiriliyor. Bu noktada mavi denizin de seçilmesinden dolayı çok mutluyuz. Mavi Deniz Turistik Tesisleri olarak Ramazan ayının mübarek olmasını diliyoruz. Bütün insanları hizmetimize ortak olmaya davet ediyorum” diye konuştu.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.