son haberler

MİNİK YÜREKLERİYLE “YANINIZDAYIZ” MESAJI VERDİLER

Yayınlanma Tarihi: 11 Şubat 2023 okunma

MİNİK YÜREKLERİYLE “YANINIZDAYIZ” MESAJI VERDİLER
Gündem
0

Ünye’de depremzedeler için toplanan yardımlar arasında çıkan oyuncaklar ve mektuplar duygulandırdı. Ünyeli çocuklar sevdikleri oyuncakları depremzede akranlarına gönderdi.

Ünye Belediyesi koordinesinde yardım kampanyası hızla devam ediyor. Binlerce vatandaş depremzedeler için seferber olurken toplanan yardımlar tırlara yüklenerek afet bölgesine gönderiliyor. Yardımsever vatandaşların belediyeye ulaştırdığı paketler arasında yürek ısıtan yardımlar da yer aldı. Yaşanan afet, çocuk büyük 7’den 77’ye herkesi derinden etkiledi. Ünye’de yaşayan çocuklar da deprem bölgesindeki yaşıtlarına oyuncak göndererek destek oldu. Kimi en sevdiği ayıcığını kimi ise her gün oynadığı arabasını depremzede arkadaşlarına gönderdi.  Oyuncak paketinden çıkan notlar ise okuyanları hem duygulandırdı hem de gururlandırdı.

“Elimizden Gelen Bu, Keşke Daha Fazlası Olsa…”

Yardım paketleri içerisine sıkıştırılan isimsiz bir notta, “Kardeşlerim, abilerim, ablalarım; elimizden gelen bu. Keşke durumumuz olsa daha iyisini yapabilsek. Allah yardımcınız olsun. Rabbim sabır versin. Tez zamanda sevdiklerinize kavuşursunuz” cümleleri yer aldı.

Eldiven gönderilen bir pakette ise “Sizin elleriniz ısınırken bizim de yüreğimiz ısınsın. Yalnız değilsiniz” notu yer aldı.

Van depreminde ailesiyle birlikte o acı günleri yaşayan Fatmagül Baran adlı çocuk ise kumbarasındaki tüm parayı getirerek, “Biriktirdiğimiz parayı gönderiyoruz. Çok geçmiş olsun. Hakkınız helal edin. Çok üzgünüm” mesajıyla depremzedelere katkıda bulundu.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.