son haberler

Off-Road Tutkusu, Ünye’yi Sardı

Yayınlanma Tarihi: 16 Haziran 2015 okunma

Off-Road Tutkusu, Ünye’yi Sardı
Gündem
0

Ünye Yunus Emre Off-Road ekinin düzenlediği, Ünye Kaymakamlığı ve Ünye Belediyesi’nin destek olduğu 2015 Karadeniz Mahalli Off-Road Kupası(KAMOK) yarışlarının 3. Ayağı Ünye Havaalanı’nda gerçekleştirildi.

S1, S2, S3 ve S4 klasmanlarında 3 etaptan oluşan yarışmada Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen 20 araç yarışırken, kimi araçlar zor anlar yaşadı, kimi araçlar ise izleyicilere heyecan dolu anlar yaşattı.

Ünye Havaalanı mevkiinde gerçekleştirilen ilk mahalli yarışlara Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Ünye Jandarma Komutanı Gökhan Coşkun, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Off-Road tutkunları ve vatandaşlar katıldı.

Yarışmaların ardından açıklamalarda bulunan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, düzenlenen organizasyonun ilerleyen yıllarda daha etkin gerçekleştirilmesi için çalışacaklarını ifade ederek; “Gerçekten müthiş bir parkur, yarışmanın sonunda deneme fırsatı bulduk. Sporcularımızı kutluyorum. Bu organizasyonu burada gerçekleştiren yunus Emre spor kulübümüze çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bugün burayı anlamlı kılan Türkiye’nin değişik yerlerinden gelen yarışçılarımızı ve yarış sever hemşerilerimizi kutluyorum. Yarışmanın kazasız belasız bitirilmesi bizim için önemliydi. İnşallah önümüzdeki yıllarda ulusal düzeyde çok daha etkin bir şekilde gerçekleştireceğimiz bir organizasyonun adımlarını da bugünden atma fırsatı bulmuş olduk” dedi.

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu ise yapılan yarışın heyecan verici bir spor olduğunu belirterek; “Bugün 4-5 program gezdiğim için geç kaldım, çok şey kaybetmişim. Hakikaten son derece güzel, keyifli, eğlenceli bir spor. Halkın da bu ilgisi çok fazla, bu kadar insanın buraya rağbet etmesi, Pazar günüde çoluk, çocuğu ile buraya gelmesi çok güzel bir hadise. Çambaşı’nda buna benzer bir etkinlik olmuştu Off-Roadçı arkadaşlar bizi karda, orman içinde gezdirmişlerdi. Ancak burada ki gibi değildi, burada ki parkur son derece heyecanlı. Ünye Kaymakamımız bir helikopterin düşme tehlikesi gibi bir şey olmuştu, ondan daha heyecanlı diyor. İnsanın demek ki adrenalin salgılamaya, bunu bir şekilde yaşamaya ihtiyacı var. Yoksa aklı başında normal bir insan böyle bir heyecan yaşamak için insan bunları yapmaz, uçaktan paraşütle kendini atmaz” diye konuştu.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.