son haberler

Offroad Şampiyonasında Ünyeli Yelkuvan Kardeşler Yarışacak

Yayınlanma Tarihi: 8 Mayıs 2024 okunma

Offroad Şampiyonasında Ünyeli Yelkuvan Kardeşler Yarışacak
Gündem
0

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu tarafından organize edilen Petlas 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Samsun’da yapılacak.

10-12 Mayıs tarihlerinde Samsun’da gerçekleştirecek Ulusal Offroad yarışmasına Ünye Offroad Yunus Emre Spor Kulübü de katılacak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ünye Offroad Yunus Emre Spor Kulübü Başkanı Alper Argan yarışmada Ordu’yu temsil edeceklerini ifade etti.

Yarışmada iddialı olduklarını ekleyen Alper Argan; “Senenin ilk yarışı olan 14. Vezirköprü Yarışı, 10-12 Mayıs tarihlerinde Vezirköprü/Samsun’da organize edilecektir. Bu Ulusal Offroad yarışı için Ünye Offroad Yunus Emre Spor Kulübü olarak son hazırlıklarımızı tamamladık. Üyelerimiz Pilot İlhami Özgür Yelkuvan Co-pilot ve Berdan Can Yelkuvan ikilisi yarışacaklardır. Yarış Cumartesi günü Samsun Vezirköprü/Vezirsuyu Orman etapından start alacak, Pazar günü seyirci engel etapı ile tamamlanacaktır” dedi.

Alper Argan, şöyle devam etti; “Ünye Ofroad olarak şimdiden yapılacak olan yarışın heyacanına girmiş bulunmaktayız. Önümüzdeki yıllarda bizler de Ünoff olarak Ulusala aday yarışlar düzenleyeceğiz, sonrasında inşallah ulusal yarışın bir ayağını Ünyemizde yapmak nasip olur. Yapılacak olan ulusal yarışta yarışçılarımız Yelkuvan kardeşlere şimdiden başarılar dileriz.”

HABER MERKEZİ

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.