son haberler

Okul Bahçesine, Ağaç ve Kuş Yuvası

Yayınlanma Tarihi: 7 Mayıs 2015 okunma

Okul Bahçesine, Ağaç ve Kuş Yuvası
Gündem
0

Ünye Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Ünye Orman İşletme Müdürlüğünün imzaladığı protokol çerçevesinde okul bahçesine toplam 20 adet mavi ladin, selvi, sahil çamı ve erguvan ağacı dikildi. Ayrıca proje kapsamında ağaçlara 9 adet kuş yuvası yerleştirildi.

Okul bahçesinde gerçekleştirilen programa Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Eren, Ünye Orman İşletme Müdürü Aşkın Ozan Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, okul müdürü, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Proje detaylarına ilişkin bilgiler veren Okul Müdürü Mustafa Temiz; “Okulumuz her alanda olduğu gibi Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında da örnek çalışmalara imza atıyor. Okulumuz Okullar Hayat Olsun projesi kapsamında 23 bin 249 öğrenci olmayan vatandaşlarımız okulumuzun imkânlarından faydalandı. Biz bunu yük olarak görmüyor, mutluluk olarak addediyoruz. Bu çalışmalarımızda bizden desteklerini esirgemeyen Sayın Kaymakamımıza, Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ediyoruz. Ayrıca bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan Orman İşletme, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürümüze ve Mal Müdürümüze çok teşekkür ediyoruz. Bizler okul bahçemiz yeşillensin, okulumuz şenlensin diyoruz. Bu kapsamda da bugün okulumuza 20 adet mavi ladin, selvi, sahil çamı, erguvan ağacı dikildi. Ayrıca sadece okullar hayat olsun derken sadece insanları kastetmedik, okulların diğer canlılar içinde hayat olması için ağaçlandırma sahamızdaki yetişkin ağaçlarımıza 9 adet kuş evleri yerleştiriyoruz. Bunun finansmanını ise öğretmen ve öğrencilerimiz okulumuza yük olmadan karşıladılar” diye konuştu.

Program, bahçede gerçekleştirilen ağaç dikimi ve ikramların ardından son buldu.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.