son haberler

Ordu Kadını Güçlendirme Derneği’nden Koordinasyon Toplantısı

Yayınlanma Tarihi: 7 Kasım 2022 okunma

Ordu Kadını Güçlendirme Derneği’nden Koordinasyon Toplantısı
Gündem
0

2010 yılından bu yana kadına yönelik şiddet ve çocuk istismarı konularında çalışmalar yürüten Ordu Kadını Güçlendirme Derneği üye ve gönüllülerinin katılımı ile koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi. 12 yıllık çalışmalarını değerlendiren dernek üye ve gönüllüleri dernekler mevzuatındaki değişiklikler ve gelecekte gerçekleştirecekleri faaliyetleri toplantıda değerlendirdi.

Birleşmiş Milletler Kadın Birimi ve Avrupa Birliği tarafından finanse edilen “Türkiye’de Kadın Hakları ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliğinin Gelişmesi için Sivil Toplum Kuruluşlarının ve Çok Paydaşlı Ortaklıkların Güçlenmesi” projesi kapsamında gerçekleşen koordinasyon toplantısında Ordu Kadını Güçlendirme Derneği, iki yıllık stratejik plan için hazırlıklarını tamamladı.

Boztepe Akamoy Otele’de geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirten dernek yetkileri , Ordu ilinde kamu kurumlarının ve belediyelerin kadınlara yönelik çalışmalarını takip etmek amacıyla da izleme çalışmaları yürütmeye ve insan hakları odaklı projeler üretmeye devam edeceklerini de belirttiler.

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.