son haberler

Spor Yazarı, mezarı başında anıldı

Yayınlanma Tarihi: 11 Mayıs 2015 okunma

Spor Yazarı, mezarı başında anıldı
Gündem
0

10 Mayıs 2011 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden bir dönem Ünyespor’da da futbol oynayan Spor Yazarı Ayhan Cındık, Ünye’de mezarı başında anıldı.

ayhan cındık özel07 Aralık 1954 yılında Ünye’de doğan Ayhan Cındık, 11 yıl süreyle Ünye Gücü, Ünyespor gibi amatör kulüplerde top koşturdu. Aktif spor hayatının ardından spor yazarlığına başlayan Cındık, televizyonda da spor yorumculuğu yaptı. Evli ve bir çocuk babası Ayhan Cındık 10 Mayıs 2011 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Spor kamuoyunun yakından tanıdığı ve sevdiği Ayhan Cındık’ı, ölümünün 5. yılında gazeteciler Mücahit Gürel, Hamza Alp, Muhammet Kışla, Yusuf Ürütürk ve Ahmet Çevik, tarafından mezarı başında ziyaret ederek dua ettiler.

Merhum Ayhan Cındık’ın Ünye’de spor ve basın camiasına verdiği hizmetlerin unutulmayacağını belirten Gazeteci Mücahit Gürel, “Kendisi ile 1993’ten vefatına kadar geçen süre içinde uzun yıllar birlikte çalışma imkanı bulduğum Ayhan Cındık, özellikle futbol alanında engin bilgiye sahip çok donanımlı bir spor yazarıydı. Gazeteciliğe spor yazarlığı ile büyük emeği geçmiş ve 2011 yılı Mayıs ayının 10’nunda ebediyete uğurladığımız değerli spor adamı ve spor yazarı Ayhan Cındık’ın vefatının 5. yılında kabri başındayız. Allah mekanını cennet eylesin. Örnek bir baba, örnek bir futbolcu ve örnek bir yazardı. Başta ailesi ve yakınları olmak üzere sevenlerine sabır diliyoruz. Spor ve basın camiasının bir kez daha başı sağ olsun” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.