son haberler

Temiz Bir Çevre İçin Yürüdüler

Yayınlanma Tarihi: 5 Haziran 2015 okunma

Temiz Bir Çevre İçin Yürüdüler
Gündem
0

Ünye İnönü İlköğretim Okulu, 5 Haziran Dünya Çevre Günü münasebetiyle TEMA ile ortak hareket ederek yürüyüş düzenledi.

Çevre bilinci oluşturmak ve farkındalık yaratmak üzere gerçekleştirilen yürüyüşe; İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Mutlu, TEMA Ünye Gönüllüsü Aynur Zeren Tan, İnönü İlköğretim Okul Müdürü Veysel Sadan, öğretmenler ve 100’e yakın öğrenci katıldı.

Yürüyüş öncesi açıklamalarda bulunan İlkokul Öğretmeni Songül Akkaya; “İnönü İlkokulu olarak TEMA ile işbirliğimiz Orman Haftası’nda başladı. ‘Ağacım Olur musun?’ kampanyası ile okulumuzda geniş çaplı tohum dikme etkinliğimiz olmuştu. Çevre Günü’nde de işbirliğimiz devam etsin istedik. Ünye’mizdeki güzel çevre ve doğayı koruma adına insanlarımızda bir nebze de olsa farkındalık yaratabilirsek ne mutlu bize. Katılımcı arkadaşlara, destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

İnönü Okul Müdürü Veysel Sadan ise; “Çevre Günü nedeni ile TEMA Vakfı ile ortaklaşa toplumdaki çevre bilincini geliştirmek için etkinlik düzenledik. Bu etkinliğe 3 sınıfımız, 100 civarında öğrencimiz katıldı. Cumhuriyet Meydanı’ndan Orta Çarşı’ya, Hanboğazı’ndan dönerek Belediye Caddesinden tekrar meydana gelerek yürüyüşümüzü tamamlamış olacağız” diye konuştu.

Ünye Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayan ve Orta Çarşı Arastası’ndan devam eden yürüyüş, Hanboğazı Mevkiinden geri dönülerek meydanda sonlandı.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.