son haberler

Ünye Belediyesinden Çağrı; “Beton Yollarımızı Koruyalım”

Yayınlanma Tarihi: 1 Aralık 2023 okunma

Ünye Belediyesinden Çağrı; “Beton Yollarımızı Koruyalım”
Eğitim
0

İlçe genelinde 200 kilometreye yaklaşan beton yol ağıyla vatandaşlara uzun ömürlü ve konforlu ulaşım imkânı sunduklarını belirten Ünye Belediyesi, beton yolların korunması ve daha uzun süre dayanması için vatandaşlara çağrıda bulunarak “Birlikte Koruyalım” dedi.

Ünye’de kırsal mahallelerin en çok tercih ettiği beton yol uygulamasının hız kesmeden devam ettiğimi belirten Ünye Belediyesi yetkilileri, havaların elverişli olmasıyla birlikte aralıksız süren çalışmalarla birçok mahalleyi uzun ömürlü ve konforlu ulaşıma kavuşturduklarını açıkladı.

Son olarak Ünye’nin Yeşilkent Mahallesi ana güzergâhında gerçekleştirilen ve devam eden beton yol çalışmalarında iki kez üzücü olay meydana geldiğini hatırlatan yetkililer, tarım aracı ile henüz kurumamış yola giren dikkatsiz bir sürücünün yolun bozulmasına neden olduğunu belirterek; “Uzun ömürlü ve konforlu ulaşım için mahallelerimizde uyguladığımız beton yol çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Vatandaşlarımızda yolların korunması için gerekli hassasiyeti göstermelerini rica ediyoruz. Her metresinin mali yükü olan yollarımızı birlikte koruyalım. Konforlu ulaşımı hep birlikte yaşayalım” dedi.

HABER: Mehmet Emin Danış

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.