son haberler

ÜNYE KÜLTÜR MERKEZİ 12 AYDA TAMAMLANACAK

Yayınlanma Tarihi: 24 Mayıs 2023 okunma

ÜNYE KÜLTÜR MERKEZİ 12 AYDA TAMAMLANACAK
Gündem
0

Yapımına geçtiğimiz yıllarda başlanan ancak pandemi döneminde değişen ekonomik koşullar nedeniyle yüklenici firma tarafından sözleşmesi iptal edilen Ünye Kültür Merkezinin yapım çalışmalarına yeniden başlandı.

Milli Eğitim Bakanı ve Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer’in girişimleri ile ihalesi yeniden yapılarak yüklenici firmaya teslim edilen Ünye Kültür Merkezi’nin 12 ayda tamamlanacağı açıklandı.

Kültür Merkezi alanında Ordu Valisi Tuncay Sonel ve Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ile inceleme yapan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı; “Burada başta bu tıkanan sürecin açılması ve yeniden ihale edilmesi noktasında ciddi gayret gösteren Milli Eğitim Bakanımız ve Ordu Milletvekilimiz Sayın Mahmut Özer’e şükranlarımı sunuyorum. Bizler Kültür Merkezimizin inşası noktasında çabalarken Ordu Valimiz Sayın Tuncay Sonel önümüze düştü ve ilçemizin en acil meselesi olan Kültür Merkezimizi Bakanımıza aktardı. Bu vesile ile Sayın Valimize de teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün yüklenici firma da aramızda bulunuyor. Kültür Merkezimizin 12 ayda tamamlanacağı sözünü bizlere verdi. Bu vesile ile emeği geçen herkese ilçem ve şahsım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Ordu Valisi Tuncay Sonel ise; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın riyasetinde devletimizin imkânlarını her yere götürmeye gayret ediyoruz. Biliyorsunuz şehrimize kıymetli Milli Eğitim Bakanımız geldi. Sayın Bakanımız ile görüşmemizde önü tıkanan işlerini bir an önce çözme gayreti içerisine girdik. Bunlardan biri de Ünye Kültür Merkeziydi. Sayın Bakanımız Kültür Merkezi ile ilgili tıkanıklığı acilen giderdi ve ödeneği çıkarıldı. Biz de hemen işlemlere başladık. Yüklenici firmamız burayı bir an önce bitirerek ilçemizin hizmetine teslim edecek” diye konuştu. (HABER: Mehmet Emin Danış)

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.