son haberler

ÜNYE SOKAKLARI ASFALTLANIYOR

Yayınlanma Tarihi: 10 Mayıs 2023 okunma

ÜNYE SOKAKLARI ASFALTLANIYOR
Gündem
0

Ünye’nin, Atatürk Mahallesi’ndeki cadde ve sokakları asfaltla buluştu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye’nin Atatürk Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışmalarının tamamlandığı Kıyışkan sokak ile birlikte, mahallede 6 sokak ve bir cadde sıcak asfalt konforuyla buluştu.

Altyapıdan, üstyapıya, sağlıktan turizme, tarımdan, sosyal projelere kadar birçok alanda yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda hayata geçirdiği yatırımlarla da kentin çehresini değiştirmeye devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ünye ilçesinin en yoğun mahallelerinden biri olan Atatürk Mahallesi’nde bir sokağın daha sıcak asfalt ile buluştuğunu söyledi.

Başkan Güler, açıklamasında; “İlçe merkezlerindeki altyapı ve asfalt seferberliğimiz sürüyor. Ünye ilçemizde konforlu bir ulaşım için Atatürk Mahallesi’ne bağlı, Kıyışkan sokaktaki altyapı ve sıcak asfalt çalışmalarını tamamladık. Atatürk mahallesinde daha önce de Şehit Fatih Coşkan Sokak, Akasya Sokak, Sıla Sokak, Yasemin Sokak ve Yıldız Sokak ile Şehit Hüseyin Kuşçu Caddesinin altyapılarını sil baştan yenileyerek sıcak asfalta kavuşturmuştuk. Ünye ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.