son haberler

ÜNYE’DE, 10 MAHALLEYE HİZMET EDECEK YOL, BÜYÜKŞEHİRLE SICAK ASFALTA KAVUŞTU

Yayınlanma Tarihi: 7 Aralık 2022 okunma

ÜNYE’DE, 10 MAHALLEYE HİZMET EDECEK YOL, BÜYÜKŞEHİRLE SICAK ASFALTA KAVUŞTU
Gündem
0

Ünye’de vatandaşların konforlu ulaşımı için başlatılan çalışmalar kapsamında Ordu Büyükşehir Belediyesi 10 mahalleye hizmet edecek grup yolunda sıcak asfalt çalışmasına başlarken, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve Mahalle Muhtarları OBB Başkanı Hilmi Güler’e çalışmalar için teşekkür etti.

Ünye’nin modern yollarla buluşması ve vatandaşların konforlu ulaşımı için başlatılan yol çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Ekipler gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürürken, ilçenin 10 mahallesi için önemli olan grup yolunda asfalt çalışmalarına başlanıldı.

Fevzi Çakmak, Nuriye, Gürecülü, Yazkonağı, Günpınarı, Taflancık ve İnkur Mahalleleri başta olmak üzere toplam 10 mahalleye hizmet edecek olan grup yolunun 4 Km’si sıcak asfalt, 3 Km’si sathi kaplama olarak Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlandı.

Tamamlanan yolda Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı beraberinde OBB Muhtarlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Seyfettin Bilkay, OBB Fen İşleri Dairesi Başkanı Abdulkadir Hatipoğlu, Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Çalışkan ve mahalle muhtarlarıyla birlikte incelemelerde bulundu.

MUHTARLARDAN BÜYÜKŞEHİR’E YOL TEŞEKKÜRÜ

Mahalleleri için önem arz eden grup yolunun asfaltlanması nedeniyle mutlu olduklarını belirten Ünye Muhtarlar Derneği Başkanı ve Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Hasan Çalışkan, Nuriye Mahallesi Muhtarı Naci Erdurak, Taflancık Mahallesi Muhtarı Hüseyin Özmen, Gürecülü Mahallesi Muhtarı Ceyhan Gür ve Yazkonağı Mahallesi Muhtarı İhsan Bağcı çalışmalar nedeniyle Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür etti.

BAŞKAN TAVLI, “ÖNEMLİ BİR GRUP YOLUMUZ DAHA ASFALTLA BULUŞTU”

Ünye’de yol çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı “İncelemelerde bulunduğumuz yol, bölgemizdeki önemli grup yollarından bir tanesidir. Muhtarlarımızın da beklediği yol çalışmasının tamamlanmasıyla hemşerilerimiz konforlu yola kavuşmuş oldu. Biz de hemşerilerimizin huzurlu ve konforlu bir şehirde yaşamalarını istiyoruz. Burada sorunun önemli bir kısmı çözülmüş oluyor. Sıcak asfaltın maliyetini düşündüğümüzde yapılan çalışmalar kolay değil. İlçemizin her noktasında Allah’a şükürler olsun sorunlar tek tek gideriliyor. Buradaki emek ve gayretlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e öncelikle teşekkür ediyorum. Hem grup yollarımızda hem de sorumluluk alanlarımızda çalışmalarımız devam ediyor. Eksiklerimiz tabi ki var ve bir yerden başlamak gerekiyor. Her tamamlanan iş diğer tarafta yapılmayı bekleyen işin önünü açıyor. Bu nedenle önemli bir çalışmanın sona gelmiş olmak hemşerilerimiz açısından da önem arz ediyor. Yol çalışması bekleyen hemşerilerime durmak yok yola devam diyoruz” dedi.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.