son haberler

ÜNYE’DE BİLARDO TURNUVASI HEYECANLI GEÇTİ

Yayınlanma Tarihi: 6 Mayıs 2024 okunma

ÜNYE’DE BİLARDO TURNUVASI HEYECANLI GEÇTİ
Gündem
0

Ünye’de düzenlenen Samsun ve Ordu İllerinden 44 yarışmacının katıldığım turnuva heyecanlı geçti. Turnuva sonunda dereceye girenler plaket ve para ödülü ile ödüllendirildi.

Ünye Kültür Bilardo Kafe tarafından 2-5 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen 3 bant bilardo turnuvasına Ordu’dan Ünye, Fatsa ve Altınordu, Samsun’dan Çarşamba ve Terme ilçeleri olmak üzere 44 yarışmacı katıldı.

2 Mayıs’ta başlayan turnuva oldukça heyecanlı geçti. Turnuvada 40 sayı 50 istaka üzerinden oynanan turnuvada yarışmacı üst tura yükseldi.

Turnuva sonunda dereceye girenlere ödülleri verildi. Turnuvanın şampiyonu Hakan Ormancı oldu.

Ünye Kültür Bilardo Kafe İşletmecisi Zeki Çayırezmez turnuva ile ilgili şu açıklamayı yaptı;

“Bilardo turnuvamız 2 Mayıs’ta başladı. 5 Mayıs’ta sona erdi. Turnuvaya 44 bilardosever başvurdu. Samsun ve Ordu ilimizde katılan yarışmacılar dereceye girmek için ter döktü. Turnuva sonunda ilk dörde kalan yarışmacılarımıza ödülleri verildi. Maçlar oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçti. Kültür Cafe bilardo olarak bu tür yarışları bundan sonra da yapmaya özen göstereceğiz. Amacımız hem vatandaşlarımızın eğlenceli vakit geçirmeleri hem de eğlenirken ödül kazanmalarıdır. Katılım gösteren tüm yarışmacımıza başarılar diliyoruz.”

Turnuvada dereceye giren isimler şöyle;

1. Hakan Ormancı (Ünye)
2. Hasan Bora Önel ( Ordu)
3. Şakir Başkök (Ordu)
4. Murat Bozyel (Çarşamba)

HABER MERKEZİ

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.