son haberler

ÜNYE’DE “İNSANA YOLCULUK” SÖYLEŞİSİ

Yayınlanma Tarihi: 14 Mayıs 2024 okunma

ÜNYE’DE “İNSANA YOLCULUK” SÖYLEŞİSİ
Eğitim
0

Ünye Belediyesi tarafından öğrencilere kişisel gelişim ve insan ilişkileri konulu “İnsana Yolculuk” söyleşisi sunuldu.

1’nci Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Sula öğrencilerle buluşarak deneyimleri ve öğrencilerin geleceğine yönelik planları hakkında sunum gerçekleştirdi.

Ünye Belediyesi tarafından düzenlenen kişisel gelişim ve insan ilişkileri konulu program beğeni ile izlendi.

“İnsana Yolculuk” söyleşisinde 1’nci sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Sula, Mehmet Refik Güven Anadolu Lisesi ve Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Lisesindeki öğrencilerle deneyimlerini paylaştı.

Ahmet Sula’nın sunumunu dikkatle dinleyen öğrenciler geleceğe yönelik planlar konusunda fikir sahibi oldu.

Ahmet Sula sunumunda, “Önemli olan makamlar değil, o işi ne kadar iyi yaptığın ve ne kadar insana dokunduğundur. Ben bir insanın devlete olan sevgisini fikirlerinden değil, yaptığı işi ne kadar iyi yaptığından anlarım. Dünyada büyük oyunlar oynanıyor. Ben sizi size anlatmak, sizin ne kadar önemli olduğunuzu hissettirmek için buradayım. Öğrencilerin kalbine temas etmek çok önemlidir. İnsanların sizi ne zannettiği değil, sizin kim olduğunuz önemlidir” dedi.

Konuşmasının ardından öğrencilerin sorularını cevaplayan Ahmet Sula tarafından hazırlanan 15 Temmuz belgeseli öğrencilere izletildi.

Söyleşi sonrası Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Gürel Sula’ya çiçek takdim ederken Ünye Kaymakamlığı adına Ünye Milli Eğitim Şube Müdürü Telat Aktaş da plaket takdim etti.

Ahmet Sula’ya teşekkür eden Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Gürel, “Birçok badirenin el birliğiyle üstesinden gelen bir millet olarak geçmişimizle her zaman gurur duyuyoruz. Bugün bir kez daha bunu gerek gösterilen 15 Temmuz Belgeseli ile gerekse Ahmet Müdürümüzün anlattıklarıyla görmüş olduk. Öğrenci kardeşlerimizle birlikte keyifli zaman geçirerek geleceğe dair önemli bilgiler edindik. Ahmet Sula’yı Ünye’mizde ağırlamaktan mutluluk duyduk. Kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.