son haberler

ÜNYE’DEN 4. YARDIM TIRI VE GÖNÜLLÜLER YOLA ÇIKTI

Yayınlanma Tarihi: 8 Şubat 2023 okunma

ÜNYE’DEN 4. YARDIM TIRI VE GÖNÜLLÜLER YOLA ÇIKTI
Gündem
0

Deprem bölgesinde arama kurtarma faaliyeti yürütecek olan gönüllülerden oluşan ikinci kafile, Ünye halkının desteğiyle yüklemesi yapılan 4. Yardım tırı ile birlikte yola çıktı. Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Dualarımız sizinle, Allah yardımcınız olsun, yolunuz açık olsun” dedi.

Türkiye afetin yaralarını hızla sarıyor. Yurdun dört bir yanından deprem bölgesine insani seferberlik başlarken Ünye halkı da depremzedelerin imdadına yetişiyor. Ünye Belediyesi hizmet binasında tasnifi yapılan insanı yardım malzemelerinin 4. Tıra yükleme işlemi tamamlandı. Yardım tırı Kaymakam Ayhan Işık, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Cumhuriyet Başsavcısı Hayri Ormancı ve AK Parti İlçe Başkanı Kenan Selim Argan tarafından Adıyaman’a uğurlandı.

ÜNOFF GÖNÜLLÜLERİ DEPREMZEDELERE YARDIM EDECEK

Afet bölgesinde arama kurtarma faaliyetlerinde bulunmak üzere Ünye Yunus Emre Off Road Kulübü üyeleri de afet bölgesine doğru yola çıktı. Depremin başladığı bölge olan Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesine hareket eden ÜNOFF Gönüllüleri arama kurtarma faaliyetinde bulunan ekiplere yardım edecek.

ÜNYE ADLİYESİ GÖNÜLLÜLERİ DE ELBİSTAN YOLUNDA

Ünye’de tüm kamu kurum ve kuruluşların da seferber olduğu afet bölgesi için Ünye Adliyesi çalışanlarından oluşan gönüllüler de yola çıktı. Ünye Adliyesi’nde görevli hakim, savcı ve adliye çalışanları Elbistan ilçesinde afetzedelerin yardımına koşacak.

Ekipleri Ünye Belediyesi önünden dualarla afet bölgesine uğurlandı.

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.