son haberler

ÜNYE’YE GELEN ARAÇ KAZA YAPTI

Yayınlanma Tarihi: 19 Mayıs 2023 okunma

ÜNYE’YE GELEN ARAÇ KAZA YAPTI
Asayiş
0

Adapazarı’ndan Ünye’ye gelen İbrahim Ç. yönetimindeki otomobilin Samsun’un İlkadım ilçesinde karıştığı kazada 4 kişi vefat etti.

Samsun’un İlkadım ilçesi Toybelen Mahallesi’nde meydana gelen kaza Okan U. idaresindeki otomobilin, Sakarya’nın Adapazarı ilçesinden Ordu’nun Ünye ilçesine gelen İbrahim Ç. yönetimindeki otomobile arkadan çarpması sonucu meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun’un İlkadım ilçesi Toybelen Mahallesi’nde, saat 02.00 sularında, daha önce ehliyetine mahkemece el konulan ve 213 promil alkollü olduğu tespit edilen Okan U. (35) idaresindeki otomobil, Sakarya Adapazarı’ndan Ordu’nun Ünye ilçesine gelen İbrahim Ç. (35) yönetimindeki otomobile arkadan çarptı.

Kazada, otomobil sürücüsü İbrahim Ç., eşi Kiraz Ç. (33), kızları 4 yaşındaki Zeynep Lina Ç. ile ablası Emine O. olay yerinde hayatını kaybederken, aynı araçta bulunan sürücünün yeğeni Selahattin O. (34) ve diğer aracın sürücüsü Okan U. yaralandı.

Araç içerisinde sıkışan Selahattin O. Samsun Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından çıkartılarak Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Okan U. ise Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki ilk müdahalesinin ardından Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

Ayrıca kazaya sebep olan Okan U.’nun otomobilinde bulunan iki köpeğinden birinin de kaza sonrası telef olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.