son haberler

ÜTSO’da Akar’ın Listesi Kazandı

Yayınlanma Tarihi: 24 Ekim 2022 okunma

ÜTSO’da Akar’ın Listesi Kazandı
Gündem
0

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde mevcut başkan İrfan Akar güven tazeleyerek ikinci dönemine adım attı. Akar, rakibine karşı 14 sandıktan 12’sinden çıktı.  Ünye Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin sonuçlarının belli olmasının ardından konuşan Başkan İrfan Akar seçime katılım gösterenlere teşekkür etti.

ÜTSO seçimlerinde 1310 seçmenden 1023 kişi oy kullanırken 3 oy geçersiz sayıldı.  Mehmet Arslan ile yarışan İrfan Akar’ın grubu 14 gruptan 12’sini kazanarak seçimlerin galip tarafı oldu. Kendisinin de bulunduğu 8. ve 9. grupta sandıkta kaybeden İrfan Akar’ın listesi galibiyet sevinci yaşadı.

“Daha Çok Çalışmamız Gerektiğini Anladık”

Sabah 09.00’da başlayan seçim işlemleri saat 17.00 itibariyle sona erdi ve sonuçların ardından Başkan İrfan Akar, üyelere teşekkür eden bir konuşma ile kameralar karşısına geçti. “Daha çok çalışmamız gerektiğini anladık” diyerek sözlerine başlayan Akar şöyle konuştu: “Bize destek veren, veremeyen bütün üyelerimize teşekkür ediyorum. Buradan çıkan sonuç bizim daha fazla çalışmamız gerektiğini gösterdi. Bundan sonraki süreçte Ünye için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Kimsenin bundan şüphesi olmasın.”

İki Başkan Adayı Kendi grubundan Çıkamadı
Mevcut Başkan İrfan Akar 8. Gruptan çıkamamasına rağmen 3. Grupta bulunan kendi şirketinin kazanması sonrasında yeniden kazanan taraf olmuş oldu. Diğer aday Mehmet Arslan ise 12. Grupta kaybetmiş oldu. Böylelikle 14 grubun 12. Mevcut Başkan İrfan Akar diğer iki grubu ise beyaz liste almış oldu.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.