son haberler

ÜTSO’DAN “BİR ENGEL DE SİZ KALDIRIN” PROJESİ

Yayınlanma Tarihi: 1 Aralık 2023 okunma

ÜTSO’DAN “BİR ENGEL DE SİZ KALDIRIN” PROJESİ
Gündem
0

OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş. ile ortak bir projede buluşan Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (ÜTSO), engellerin ortadan kalkması için harekete geçti.

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (ÜTSO)’nun “Cumhuriyetin 100. Yılında Engelleri Kaldırmak İçin” sloganıyla başlattığı “Bir Engel de Siz Kaldırın” projesine OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş.’nin önemli bir katkı verdiği bildirildi.

Konuyla ilgili açıklamada; “OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş., toplumun engelli bireylere yönelik farkındalığını artırmayı hedefleyen bu proje kapsamında Ünye Ticaret ve Sanayi Odası’yla iş birliği yapmıştır. Fabrika, engelli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak ve toplumda eşitliği sağlamak için projeye destek olmuştur. OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş.’nin projeye olan desteği, engelli bireylere daha iyi yaşam koşulları sunulmasına katkıda bulunacaktır. Fabrikanın sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ederek projeye destek veren başta OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş. Üst Yönetimi ve Sayın Fabrika Genel Müdürü İhsan Erçin‘e toplumsal dayanışmanın önemine verdikleri destekler için teşekkürlerimizi sunarız” ifadelerine yer verildi.

HABER: Mehmet Emin Danış

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.