son haberler

“Yeni Ordu Yeni Türkiye’nin Göstergesi Oldu”

Yayınlanma Tarihi: 15 Mayıs 2015 okunma

“Yeni Ordu Yeni Türkiye’nin Göstergesi Oldu”
Gündem
0

Ordu’ya yapılan hizmetleri anlatan Başbakan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Adayı Numan Kurtulmuş, “Adeta yeni Ordu yeni Türkiye’nin göstergesi oldu” dedi.

Kurtulmuş, 22 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ordu-Giresun Havalimanı’nın açılışının yapılacağını belirtti. Ünye Çevre Yolu’nun bitirilmesinin önemine dikkat çeken Kurtulmuş, önümüzdeki dönemde bitirilmesi gereken projeleri başından beri takip ettiğini belirterek, bunlardan ilkinin Ünye-Akkuş-Niksar Karayolunun tamamlanması olduğunu bildirdi.

Ünye Limanı’nın çok önemli bir şekilde Ordu Limanı olarak bundan sonraki süreçte hizmet edecek olmasının Ünye için bir kazanç olduğunu vurgulayan Kurtulmuş, “Tabakhane deresinin ıslahı ile ilgili gelişmeler son noktadadır, o gelişmeler son noktada, adımları atılıyor. Ünye’de bir üniversite kampüsünün yapılmasıyla ilgili çalışmalar son noktadadır. Ünye Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili fikri birkaç sefer Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımızla konuştuk, yeni yeri belli. Orada Sanayi Bakanlığımız ilk destekleri verecek ve OSB’yi de inşa etmiş olacağız. Kültür Bakanımız Sayın Ömer Çelik’e de birkaç sefer hatırlatarak, Ünye Kültür Merkezi’nin yapılmasıyla ilgili Kültür Bakanlığımız kararını verdi, onu da en kısa zamanda yapacağız” açıklamalarında bulundu.

Kurtulmuş, “Mesele sadece Ünye, Ordu meselesi değil yeni Türkiye yolunda bu adımları atabilmek” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.