son haberler

Furkan Food Ünye’de Şube Açtı

Yayınlanma Tarihi: 26 Ocak 2019 okunma

Furkan Food Ünye’de Şube Açtı
Ekonomi
0

Türkiye’den Almanya’ya bal pazarlayan Ünyeli İşadamı Mithat Mutlu marka haline gelen balların satışını memleketi Ünye’de de yapmaya başladı. Ünye’ye iki şube açan Mutlu Almanların çok ilgi gösterdiği bal-tayin karışımını da Ünye’de satışa sundu.

İşadamı Mithat Mutlu uzun yıllar Almanya’daki marketlere bal dağıtımı yapıyor. Son olarak Ordu’da kurulan Bal Üretim Tesisi Balmer ile anlaşan Mutlui memleketinde üretilen balları Almanya’ya götürerek paketliyor ve satışını yapıyor. Ünyeli olan İşadamı Mutlu Ünye’de biri Eski Devlet Hastanesi Mevkii’nde diğeri ise Kaledere Mahallesi 20 Temmuz Caddesi’nde olmak üzere iki şube açtı. Paketlenen balların satışını yapan Mutlu, Almanya’daki iş hacmini Ünye Haber’e değerlendirdi. Mutlu, “Ordu’dan Balmer’den aldığım balları Almanya’ya götürüp paketleyip 1200’e yakın markete dağıtıyorum ve satıyorum” dedi.

İşadamı Mutlu Ünye’de şubelerle ilgili ise “Ünye’de ikinci şubemizi açtık. Ünyeli olmam nedeniyle bu yönde çalışma yaptık. Almanya’daki dostlarımızın da talebi üzerine biri Eski hastane yanı diğeri merkezde olmak üzere iki şubemizi açarak vatandaşlarımıza ve bizi sevenlere bir adım daha yakın olduk” dedi.

“Özel Karışımı Almanya Çok Sevdi”

İşadamı Mutlu Almanya’da çok ilgili gören Bal-Tayin karışımı ile ilgili ise “burada Ünyeli kardeşlerimiz balın yanı sıra kahvaltılık ürünleri de bulabilecekler. Almanya’da kendi markamızla satışını yaptığımız ürünleri burada bulabilecekler. Almanya’da ayda 1 tonun üzerinde sattığım özel karışımımız da mevcut. Ballı Tahin ve içerisinde bizim formüle ettiğimiz bir karışım. Damak tadı olarak herkesin beğeneceğini düşünüyoruz. Hatta şunu söyleyebilir bir alan bir daha alacaktır. Bunun yanı sıra peynir ve tüm kahvaltılık ürünleri bulabilecekler” diye konuştu.

İşadamı Mutlu son olarak, “Ünye’de şubelerimizin olması kazanmak amacıyla kurulmadı. Amaç kazanmak değil, kazandırmaktır. Çünkü Almanya’da geniş bir müşteri protföyüm mevcut. bu nedenle Ünyeli hemşerilerimin de bu marka adıyla tanışması ve lezzetini tatmasıdır amacımız” diyerek sözlerini noktaladı.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.