son haberler

Yayınlanma Tarihi: 8 Eylül 2023 okunma

Gündem
0

Ordulu Milli Atıcı Cevat Karagöl Peru’da gerçekleştirilecek WSPS Dünya Şampiyonası için hazırlıkların sürdürüyor.

Yeni Ordu Stadyumundaki Atıcılık Antrenman Salonu’nda antrenmanlarını sürdüren Milli Sporcumuz Cevat Karagöl, Ordu’ya ve ülkemize şampiyonluk getirmeyi hedeflediğini açıkladı.

2024 Paris Paralimpik Oyunlarına kota alma başarısı da gösteren Cevat Karagöl, 19-29 Eylül 2023 tarihleri arasında Peru’da düzenlenecek WSPS Dünya Şampiyonası öncesi yaptığı açıklamada; “Biliyorsunuz 4 yılda bir yapılan olimpiyat oyunları için bu sene kota alma hakkını kazandım. Şuanda Peru’da yapılacak olan bir Dünya Şampiyonası var. 19 Eylül tarihinde Peru’nun başkenti Lima’da gerçekleştirilecek WSPS Dünya Şampiyonasında ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek madalya ile dönmeye çalışacağız. Bunun için gerekli çalışmaları yaptık. Teknik ekibimizin bizlere verdiği antrenman programlarını en iyi şekilde uyguladık. Milli Takım Kampına katıldıktan sonra Şampiyona için yola çıkacağız” dedi.

Sporcumuzu antrenmanı yerinde ziyaret eden Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ise; “Milli Sporcumuz, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün de aynı zamanda mimarı Cevat Karagöl kardeşimizi Peru’da gerçekleşecek şampiyona öncesi ziyarete geldik. Hazırlıklar son derece güzel gidiyor. 2024 Paris Paralimpik Oyunlarında da bizleri temsil edecek olmasından dolayı son derece gururluyuz. Daha öncesinde kota aldığından dolayı bu şampiyonada daha rahat bir performans sergileyecektir. İnşallah bu şampiyonada Türk Bayrağı’nı en üst basamakta göreceğimize inanıyoruz. Yolu açık olsun” dedi.

HABER: Mehmet Emin Danış

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.