son haberler

Dernekte Yapılan Faaliyetleri Duyunca Şaşırdılar

Yayınlanma Tarihi: 26 Kasım 2015 okunma

Dernekte Yapılan Faaliyetleri Duyunca Şaşırdılar
Gündem
0

Ordu Barosuna kayıtlı Ünye’de görev yapan avukatlar, El Ele Derneğini ziyaret etti. Ziyarette dernek faaliyetlerine ilişkin ilgiler alan avukatlar, “Hakikaten çok şaşırdık. Gerçekten burada yapılanları öğrenince içimiz ferahladı” dedi.

Ünye’de bağımlılıkla mücadele konusunda etkin çalışmalar yürüten ve sınırlarını genişleterek ihtiyaç sahiplerine yardım, aş evi gibi projeleri başarıyla yürüten El Ele Derneğinin destekçileri arasına Ordu Barosuna kayıtlı Ünye’de görev yapan avukatlarda katıldı.

Dernekte Yapılan Faaliyetleri Duyunca Şaşırdılar 5Daha önce çalışmaları hakkında azda olsa bilgi sahibi olduklarını ancak derneği ziyaret ederek hem bilgi almak istediklerini hem de yanlarında olduklarını göstermek amacıyla ziyarette bulunduklarını belirten Ordu Barosu Ünye Temsilcisi Adem Pilav, aldığı bilgilerin ardından şaşkınlığını gizleyemedi.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Adem Pilav; “Biz Koruma Kurulu toplantılarından burayı ve faaliyetlerini az çok öğrenmiştik ancak tam ve yeterli bilgiye sahip değildik. Avukat arkadaşlarımızın bunu dile getirmesiyle El Ele Derneğini ziyaret etmeye kararı aldık. Hakikaten çok şaşırdık. Gerçekten burada yapılanları öğrenince içimiz ferahladı. Bizlerde burada avukat arkadaşlarımızla hukuk camiası adına, El Ele Derneğine destek vermek adına, onların yanında olduğumuzu göstermek ve bildirmek adına buraya gelerek ziyaret ettik. Kendilerini çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz ve yanlarında olduğumuzu tekrar söylemek istiyoruz” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.