son haberler

Diksiyon Kursu, Şiir Dinletisiyle Sonlandı

Yayınlanma Tarihi: 21 Haziran 2016 okunma

Diksiyon Kursu, Şiir Dinletisiyle Sonlandı
Gündem
0

Ünye Devlet Hastanesi personeli, 64 saat süren diksiyon kursu eğitimini başarıyla tamamlayarak belge almaya hak kazandı. Belge töreninde şiir dinletisi gerçekleştiren 15 kursiyerler, hünerlerini sergileyerek belgelerini aldı.

Diksiyon Kursu, Şiir Dinletisiyle Sonlandı 4Ünye Devlet Hastanesi konferans salonunda gerçekleştirilen şiir dinletisi ve belge töreninde konuşma yapan Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Muammer Coşkan; “Ünye Devlet Hastanesinde açmış olduğumuz diksiyon kursunda az zamanda gerçekten çok büyük işlerin başarıldığını görmekten büyük mutluluk duydum. Bu kursumuza devam ederek belge almaya hak kazanan 15 kursiyerimizi ayrı ayrı tebrik ederken, bu imkânı bizlere sunan hastane yöneticilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Diksiyon Kursu, Şiir Dinletisiyle Sonlandı 2Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi Güray Yılmaz ise konuşmasında; “Bildiğiniz gibi yine Halk Eğitim Müdürlüğüyle ilki yapılan işaret dili eğitimi almıştık. Bugün diksiyon kursu sonunda sertifika törenindeyiz. İletişimin çok önemli olduğunu hepimiz iyi biliyoruz. Bu diksiyon kursunda aldığımız eğitim iş hayatımıza olumlu yansıyacak ve sosyal hayatımızı da pozitif yönde etkileyecektir. Bu yoğun mesai ortamında özel hayatından zaman ayırarak kursa giden tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

Diksiyon Kursu, Şiir Dinletisiyle Sonlandı 1

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.