son haberler

DOĞA’lılar Doyasıya Eğlenerek Stres Attı

Yayınlanma Tarihi: 27 Kasım 2015 okunma

DOĞA’lılar Doyasıya Eğlenerek Stres Attı
Gündem
0

Ünye Doğa Koleji, Doğa neslini yetiştiren öğretmenlerine öğretmenler günü dolayısıyla bir gece düzenleyerek günlerini kutladı. Gecede öğretmenler doyasıya eğlenerek stres attı.

Doğa Koleji, eğitim sisteminde fark yaratan kalitesi ile her geçen gün büyümeye devam ederken, bu başarının temel taşları öğretmenler de unutulmadı. Ünye Doğa Koleji tarafından 24 Kasım DOĞA’lılar Doyasıya Eğlenerek Stres Attı 1öğretmenler gününde bir yemek ve eğlence organize edildi. Yemeğe Ünye Doğa Koleji öğretmenleri, personeli ve eşleri katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Ünye Doğa Koleji Kurucu Müdürü Ali Osman Kaya, “Doğa ailesi olarak her geçen gün büyüyoruz. Sizlere, doğa ailesi olarak çok teşekkür ediyor, öğretmenler gününüzü kutluyorum” dedi.

Geleceğin teminatı gençlerin yetiştirilmesinde eğitimin önemine vurgu yapan Ünye Doğa Koleji Müdürü Kemal Şahin ise, “Doğa Koleji olarak Karadeniz bölgesine 3 yıl önce açılmaya başladık. Her geçen gün büyümeye devam ediyoruz. Bugün burada Doğa Kolejliler olarak büyümemizde DOĞA’lılar Doyasıya Eğlenerek Stres Attı 3büyük emeği ve hep yanımızda olan öğretmenlerimizle birlikte bir araya geldik. Öğretmenlerimiz çok yoğun tempoda çalışıyorlar. Yoğun tempo ve stres altında çalışan Öğretmenlerimize bir jest yaparak, stres atmaları için bir yemekli gece düzenledik” dedi.
Öğretmenler günü dolayısıyla Doğa Kolejinin düzenlemiş olduğu gecede tüm öğretmenlere çeşitli hediyeler verilirken, doyasıya eğlenen öğretmenler, organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirerek Kolej yönetimine teşekkür ettiler.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.