son haberler

Fitness Eğitmeni Sarıkaya’ya Başarılarından Dolayı Ödül

Yayınlanma Tarihi: 20 Haziran 2016 okunma

Fitness Eğitmeni Sarıkaya’ya Başarılarından Dolayı Ödül
Gündem
0

Ünye’de Fitness Eğitmeni Şennur Sarıkaya, ilçedeki bayanların spora katılım göstermesi ve birçok faaliyete dâhil ederek onlar adına gösterdiği çabadan dolayı Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Eren tarafından plaketle ödüllendirildi.

2015 yılından bu yana Ünye Belediyesi’nin desteğiyle ilçedeki birçok hemcinsini spor faaliyetlerine başlatan ve hayatlarında bir farklılık yaratan, aynı zamanda yeni dostluklar oluşturan Fitness Eğitmeni Sarıkaya, belediye tarafından ödüllendirildi.

Yaptığı çalışmaların takdir edilmesinden dolayı memnuniyetini ifade eden Sarıkaya, bu zaman kadar yürüttüğü faaliyetlere ilişkin gazetemize şu bilgiyi verdi: “2015 Eylül ayında Ünye Belediye’sinin başlatmış olduğu sportif faaliyetlerden olan zumba dans, bokwa dans, plates ve step gibi derslerle şehir stadyumunda 400ü aşkın bir katılım ve kayıtla halkı belediyemizle sporda buluşturduk. Ve bu vesileyle yeni arkadaşlıklar, güzel ve kalıcı dostlukların temelini attık. Ordu ilimizde ve bölgemizde bu başarıyla ilk ve tek olmanın yanında her yaştan vatandaşımızın spor yapmasına, mutlu olmasına vesile olan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Eren ve bize şehir stadyumunda yer temininde bulunan İlçe Spor Müdürü Aydın Kuyumcu’ya şükranlarımı sunarım.”

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.