son haberler

Gündoğdu; “Bu Yıl Olmazsa, Önümüzde ki Yıl Başlayacak”

Yayınlanma Tarihi: 4 Temmuz 2016 okunma

Gündoğdu; “Bu Yıl Olmazsa, Önümüzde ki Yıl Başlayacak”
Gündem
0

Ak Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Ünye-Akkuş-Niksar yoluna ilişkin çalışmaları çok iyi bildiğini belirterek “bu yıl içerisinde olmazsa bir dahaki yıl mutlaka ihalesi yapılmış, yola başlanmış bir şekilde çalışmalar yürütülecek” dedi.

Gündoğdu; “Bu Yıl Olmazsa, Önümüzde ki Yıl Başlayacak” 2Ak Parti Ünye İlçe teşkilatı, parti içi düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi. Parti yönetimi ve üyelerinin bir araya geldiği programa Ak parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu’da katıldı.

İftar programının ardından ilk konuşmayı yapan Ak Parti İlçe Başkanı Arif Ergün, birlik ve beraberliklerinin devam etmesi temennisinde bulundu.

Türkiye, Terörle Zayıflatılmak İsteniyor

Ak Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu ise yaptı konuşmada gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Gündoğdu; “Ramazanı uğurluyoruz, şimdiden bayramınızı kutluyorum. Tabi Türkiye’nin günde mi yoğun, siyasetin günde mi yoğun. Her gün al bayraklara sarılı tabutlar geliyor. Ortadoğu coğrafyasında önemli bir ülke olan Türkiye, terör koşullarıyla zayıflatılıp etrafında ki medeniyetlere el uzatmasın isteniliyor. Sürekli Cumhurbaşkanımıza saldırılmasının sebebi de bu arkadaşlar. Gündoğdu; “Bu Yıl Olmazsa, Önümüzde ki Yıl Başlayacak” 3Cumhurbaşkanımıza saldırmalarının tek bir sebebi var. Cumhurbaşkanımız parti kurup iktidara geldiği günden itibaren dünyada ki Türkiye algısına bir bakın, yurtdışından gelen akrabalarınıza bir sorun. Önceki dönemde Türkiye nasıl algılanıyordu, şimdi nasıl algılanıyordu diye bir sorun. Kim ne derse desin kim ne söylerse söylesin, biz doğru bildiklerimizi doğru bir şekilde yapıp yolumuza devam edeceğiz.

“Bir Ülkenin Ebedi Dostu, Ebedi De Düşmanı Olmaz”

Son dönemde İsrail’le Rusya’yla niye anlaşıldı diye sağda solda konuşuluyor. Bir ülkenin ebedi dostu, ebedi de düşmanı olmaz. Ebedi düşmanlık ebedi dostluk, insanı yalnız bırakır. Ülkemizin çıkarı varsa tekrar onlarla oturur konuşuruz, problemleri çözeriz, yolumuza devam ederiz. Rusya’yla olduğu gibi, İsrail’le olduğu gibi. Biz hiçbir şeyden taviz vermeden yolumuzda ilerliyoruz. İsrail özür dileyecek dedik özür diledi, tazminat ödeyecek dedik tazminat ödedi. Gazze’den abluka kaldırılacak dedik sizin kontrolünüzde gitsin dediler. Muhalefet “efendim İsrail’le niye anlaştınız” diyor. Anı muhalefet bir ay önce “İsrail’le bile düşman oldun bir tane dostun yok” diyordu. Ama şimdi barışıyorsun ‘niye barışıyorsun’ oluyor” dedi.

Ünye Akkuş Niksar yoluna ilişkinde açıklamalarda da bulunan Gündoğdu; “Ben çok iyi biliyorum, Ünye’nin her dönem istediği Niksar-Ünye bağlantı yolu Sayın Başbakan yardımcımızın takibinde. İnşallah onu bu yıl içerisinde olmazsa bir dahaki yıl mutlaka ihalesi yapılmış, yola başlanmış bir şekilde çalışmalar yürütülecek” ifadelerini kullandı.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.