son haberler

Miniklerden Şehit Ailesine Duygulandıran Ziyaret

Yayınlanma Tarihi: 6 Ocak 2017 okunma

Miniklerden Şehit Ailesine Duygulandıran Ziyaret
Gündem
0

Ünye’de Yunus Emre ilköğretim okulu 4/B sınıfı öğrencileri, geçtiğimiz yıl şehit düşen Kerim Örtücü’nün kabrini ve ailesini ziyaret ederek başsağlığı dilediler.

Son dönemde artan terör olaylarına karşı millet olarak dik bir duruş sergileyen Türk Milleti, şehitlerini de unutmuyor. 2016 yılı Haziran ayında Hakkari-Çukurca karayolunda Çimenli köyü yakınlarında terör örgütü PKK mensuplarının tuzakladığı el yapımı patlayıcının güvenlik güçlerinin geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen 24 yaşındaki Jandarma Uzman Onbaşı Kerim Örtücü’nün Ünye’nin Taflancık Mahallesinde ki kabrini ve buradaki şehit ailesi, Yunus Emre ilköğretim okulu 4/B sınıfı öğrencileri tarafından ziyaret edilerek acılı ailenin acısını paylaştılar.

Sınıf Öğretmeni Bahri Yıldırım’ın organize ettiği ziyarete öğrenciler ellerinde çiçekle önce şehit Örtücü’nün kabrini ziyaret edip dua ettiler. Ardından şehidin anne Maide ve baba Ahmet Örtücü’yü evlerinde ziyaret eden minik öğrenciler, acılı aileye üzerinde şehit Kerim Örtücü ile ve anne babasının fotoğrafı bulunan özel tasarlanmış saat hediye ettiler.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.