son haberler

Protokolün Bayram Ziyaretleri

Yayınlanma Tarihi: 4 Haziran 2019 okunma

Protokolün Bayram Ziyaretleri
Gündem
0

Ramazan Bayramı’nın 1. gününde, Ünye Protokolü bir dizi bayram ziyaretinde bulundu.

Ziyaretler kapsamında Ünye Jandarma Komutanlığı, Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye İtfaiye Grup Amirliği, Sabancı Çocuk Yuvası, Devlet Hastanesi, Ünye M Tipi Açık Cezaevi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaret edildi.

Ramazan Bayramı’nın ilk ziyareti Ünye Jandarma Komutanlığı’na oldu. Ziyarette Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve beraberindekiler Ünye’de görev yapan askeri personelin bayramını kutladı.

Bayram ziyaretinin ikinci durağı Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye İtfaiye Grup Amirliği oldu. Burada mesaide olan itfaiye personelinin bayramını kutlayan Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ve protokol üyeleri insanların can ve mal kaybını önlemek için canları pahasına mücadele eden itfaiyecileri tebrik ettiler.

İtfaiye Grup Amirliğini ziyaretinden sonra ziyaretlerin dördüncüsü  Ünye Sabancı Çocuk Yuvası’na oldu. Ziyaretten dolayı çocukların mutluluğu gözlerinden okunduğu ziyaretin bir sonra ki durağı Ünye Devlet Hastanesi oldu.

Heyet, hastane personelini ve hastanede yatan hastaları ziyaret ederek hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Protokolün bayram ziyaretleri kapsamında bir sonraki durağı Ünye M Tipi Açık Cezaevi oldu. Kaymakam Güney ve beraberindekiler Cezaevi’nde kalan mahkûm ve personellerin bayramlarının kutladılar.

Bayram ziyaretlerinin son durağı İlçe Emniyet Müdürlüğü oldu. Bayramda görevleri başında olan emniyet mensuplarının bayramlarının kutlanmasının ardından ziyaretler sona erdi.

Bayramlaşma programına Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Garnizon Komutanı Bünyamin Dönmez, Emniyet Müdürü Ahmet Aksu, Jandarma Komutanı Esat Can Öztürk ve Ünye Dernekler Federasyonu Başkanı Av. Koray Maral katıldı.

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.