son haberler

TİMEF’ten Avrupa Konseyi Temsilciliğine Ziyaret

Yayınlanma Tarihi: 26 Temmuz 2023 okunma

TİMEF’ten Avrupa Konseyi Temsilciliğine Ziyaret
Gündem
0

Avrupa Konseyi Türkiye Ofisi Başkanı William Massolın başkanlığındaki bir heyet Tüm İletişim ve Medya Federasyonu (TİMEF) Yönetim Kuruluyla bir araya geldi.

Ankara’da gerçekleşen toplantıyla ilgili bir açıklama yapan TİMEF Genel Başkanı Şakir Gürel, Avrupa Konseyi Türkiye Ofisi Başkanı ve beraberindeki heyetle “Medya ve İfade Özgürlüğü”, “Medya Meslek Yapılanması” ve “Depremzede Gazeteciler” konularında görüş alış-verişinde bulunulduğunu ifade etti.

Konuk Başkan ve heyetine teşekkür eden Şakir Gürel; “Avrupa Konseyi Türkiye Ofisi Başkanı sayın William Massolın ve Başkan Yardımcısı sayın Pınar Başpınar, Türkiye Cumhuriyeti AB Başkanlığı Proje Uygulama Dairesi Başkanı sayın Ahmet Hakan Atik ile Medya ve İfade Özgürlüğü, Medya Meslek Yapılanması ve Depremzede Gazeteciler bağlamında yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarımızı değerlendirdik. TİMEF Yönetim Kurulumuzu kabulleri, misafirperverlikleri, ilgi ve paylaşımları için teşekkür ederiz” dedi.

Toplantıya katılan TİMEF Yönetim Kurulu Üyeleri ise şu isimlerden oluşuyor: Ankara’dan Sultan Tapdık, Zonguldak’tan Hayat Haber Gazetesi ve ERMED Başkanı Ülkü-Doğan Gönüllü, Adana’dan CRT Medya ve Adana Ceyhan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şahin-Ceyhun Karabağ, Karaman’dan KGRT Yayın Grubu ve Medya İletişim Derneği Başkanını temsilen AB Proje Uzmanı Rasim Canatan. (HABER: Mehmet Emin Danış)

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.