son haberler

TRT, Ünye Devlet Hastanesi İçin Belgesel Hazırlıyor

Yayınlanma Tarihi: 26 Kasım 2015 okunma

TRT, Ünye Devlet Hastanesi İçin Belgesel Hazırlıyor
Gündem
0

Sağlık Bakanlığı ile TRT arasında yapılan protokol kapsamında Türkiye’deki önemli prestij projelerinin tanıtımı amacıyla belgesel programı hazırlanıyor.

TRT, Ünye Devlet Hastanesi İçin Belgesel Hazırlıyor 1Protokol kapsamında Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen standartlara uygun örnek hastanelerin belgesel filmleri hazırlanarak TRT kanallarında yayınlanması planlanıyor. Bölge hastanesi konumunda olan ve Sağlık Bakanlığının da prestij projeleri arasında gösterdiği 300 yataklı Ünye Devlet Hastanesi de bu kapsamda seçilen hastaneler arasına girdi. Önceki gün  TRT’den gelen ekip tarafından hastanenin çekimleri tamamlandı.

Hastane yöneticilerinin eşlik ettiği çekim ekibi ameliyathane ve yoğun bakımlar dahil olmak üzere birimleri tek tek gezerek sunulan sağlık hizmetleri, hizmet kalitesi, hasta memnuniyeti, hastanelerde gerçekleştirilen başarılı ameliyatlar hakkında bilgi aldı.TRT, Ünye Devlet Hastanesi İçin Belgesel Hazırlıyor 3

Ünye Devlet Hastanesinin yer alacağı Türkiye’deki Hastaneler” isimli belgesel programının önümüzdeki günlerde TRT kanallarında yayınlanacağı bildirildi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.