son haberler

Ünye Belediyesi Personeli İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Yayınlanma Tarihi: 29 Haziran 2016 okunma

Ünye Belediyesi Personeli İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi
Gündem
0

Ünye Belediyesi personeli iftar yemeğinde bir araya geldi. Ünye Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğinde konuşan Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye Belediyesi’nin büyük bir aile olduğunu ve ortam emek ve hizmet aşkıyla hep birlikte çalıştıklarını söyledi.

Ünye Belediyesi Personeli İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi 1Ünye Belediyesi personeli Ünye Atakale restoranda verilen iftar yemeğinde bir araya geldi. Ünye İş Merkezi inşaatını yapan firma Gürel İnşaat katkılarıyla gerçekleştirilen iftar yemeğinde belediye personeli ve aileleri ramazan sofrasında buluşma imkânı buldu.

İftar yemeği öncesi bir konuşma yapan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, hep birlikte Ünye’nin geleceğini inşaa ettiklerini bu ve hizmet sürecinde gece gündüz demeden çalışan personelin büyük emeğinin olduğunu söyledi. Belediye personeline ve ailelerine teşekkür eden Çamyar, “ sizler çocuklarınıza daha güzel bir Ünye bırakarak en önemli mirası onlara hediye Ünye Belediyesi Personeli İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi 3ediyorsunuz” diye konuştu.

800 kişinin katıldığı yemekte semazen gösterisi ve ilahiler yer alırken, iftar öncesi ve sonrası kuran-ı kerim okundu.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.