son haberler

ÜNYE’DE YER GÖK BAYRAKLARLA DONATILDI

Yayınlanma Tarihi: 30 Ekim 2023 okunma

ÜNYE’DE YER GÖK BAYRAKLARLA DONATILDI
Gündem
0

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yılı nedeniyle Ünye’de bayram, coşkuyla kutlanıyor. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Kaymakam Ayhan Işık ve protokol üyeleriyle birlikte esnaf ve vatandaşlara bayrak dağıttı. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında Ünye’de yer gök bayraklarla donatıldı.

29 Ekim 1923’te Cumhuriyetin ilan edilmesinin üzerinden bir asır geçti. 100’üncü yıl coşkusu tüm yurtta olduğu gibi Ünye’de de yaşanıyor. Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Atatürk Anıtı önünde çelenk töreni düzenlendi.

Törende sırasıyla Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Ünye Belediyesi çelenkleri Anıta konuldu.

Törende daha sonra saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Törenin ardından Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve protokol üyeleri Ünye’de esnaf ve vatandaşlara Türk Bayrağı dağıttı. Çocuklar ellerinde bayraklarla Cumhuriyet Bayramı coşkusuna ortak olurken, esnaflar işyerlerini vatandaşlar ise evlerinin balkonlarını bayraklarla süsledi.

BAŞKAN TAVLI “CUMHURİYETİMİZİN 100’ÜNCÜ YILINI COŞKUYLA KUTLUYORUZ”

Esnaf ve vatandaşların bayramını kutlayan Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Aziz vatanımızda hür bir şekilde yaşamanın gurur ve mutluluğu içerisindeyiz.  Cumhuriyetimizi korumak ve yaşatmak en temel görevimizdir. Cumhuriyetimizin kuruluşunun yüzüncü yılında Ünye İlçemizde esnaf ve vatandaşlarımıza bayrak dağıtarak bu coşkuya herkesi ortak etmek için çaba gösterdik. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” dedi.

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.