son haberler

Ünyeli Çocuklar Geri Dönüşümün Önemini Öğreniyor

Yayınlanma Tarihi: 15 Ocak 2024 okunma

Ünyeli Çocuklar Geri Dönüşümün Önemini Öğreniyor
Eğitim
0

İlkokul öğrencilerine geri dönüşümün önemi hakkında bilgilendirme yapmak amacıyla Ünye Belediyesi Tiyatro Ekibi tarafından hazırlanan tiyatro oyunu ilkokullarda sahneleniyor.

Ünye Belediyesi Tiyatro Ekibi tarafından öğrencilere geri dönüşüm hakkında farkındalık kazandırmak, yaşam alanını temiz tutmak ve korumak, sürdürülebilir hayata katkı sağlama bilinci kazandırmak amacıyla hazırlanan “Geri Dönüşüm Kahramanları” adlı tiyatro oyunu Fevzi Çakmak İlköğretim Okulunda sahnelendi ve gösterinin ardından öğrencilere yaratıcı drama eğitimi verildi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı; “Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza geri dönüşüm bilincini yaratıcı drama ile aşılıyoruz. Bu kapsamda hazırladığımız “Geri Dönüşüm Kahramanları” adlı oyunumuzu Ünye Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu’nda İlçe Kaymakamımız Sayın Ayhan Işık, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Özgür Tokgöz ve çocuklarımızla birlikte izledik. Okul öncesi öğrencilerimizle geri dönüşüm etkinliği gerçekleştirdik. Geri Dönüşümü önemsiyoruz ve tüm okullarda öğrencilerimize bu bilinci aşılamayı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

HABER: Mehmet Emin Danış

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.