son haberler

Ünyeli Sandık Başında

Yayınlanma Tarihi: 1 Kasım 2015 okunma

Ünyeli Sandık Başında
Gündem
0

Milletvekilliği Genel Seçimleri için oylar kullanılıyor. Sabah Saat:08.00’de başlayan oy verme işlemi, Saat:17.00’de sona erecek. Seçmenlerin yanı sıra Milletvekili adayları ve siyasi parti ilçe başkanları oylarını ülkeye hayırlı olsun dilekleri ile kullandılar.

Ünyeli Sandık Başında 2Ünye’de 370 sandıkta oy verme işlemi sürüyor. Saat:17.00’ye kadar devam edecek oy verme işleminin ardından sandıklar açılarak oylar sayılacak. Merakla beklenen sonuçlar, YSK’nın yayın yasağını kaldırmasının ardından açıklanmaya başlayacak. Seçim sonuçlarının Saat:20.00’de belli olması bekleniyor.

Arif Ergün; “İnsanlarımız Sessizce Bekliyor”Ünyeli Sandık Başında 3
Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde oy kullanan AK Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün, hayırlı olsun temennilerini sunarak; “1 Kasım seçimlerinin ülkemize, memleketimiz Ordu ve Ünye’ye hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah insanlarımız, vatandaşlarımız bizleri utandırmayarak tek başına iktidara getirecek. 1 aydır arazide gördüğümüz durumlar çok olumlu. İnsanlar sessizce bekleyip, sandık başında Türkiye’nin bugünkü durumunu iyileştirmek için Ak partiye oyunu vereceğine inanıyorum. Şimdiden hayırlı olsun.”

“Demokratik  Bir Cumhuriyet Sabahına Uyanmak Ümidiyle”
Mehmet Akif Ersoy Okulu’nda oyunu kullanan Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Orhan Bodancı ise seçime iyi hazırlandıklarını belirterek, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması temennisinde bulundu. Bodancı; “Oyumuzu kullanarak vatandaşlık görevimizi yaptık. Ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyoruz. 2 Kasım sabahı diktatörden kurtulmuş, daha özgür bir sabaha uyanmak istiyoruz. İnsanların haber alma özgürlüklerinin kısıtlanmadığı, eleştiri haklarının kısıtlanmadığı, üstünlerin hukuku değil hukukun üstünlüğünün olduğu, laik demokratik bir cumhuriyet sabahına uyanmak ümidiyle seçim sonuçlarının tüm ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ünyeli Sandık Başında 4Türkiye’nin Normalleşmeye İhtiyacı Var
Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde oy kullanan MHP Ünye İlçe Başkanı Faruk Korkmaz, Türkiye’nin normalleşmeye ihtiyacı olduğunu vurgulayarak; “1 Kasım 2015 seçimlerinin ülkemize, milletimize, Ordu’muza ve Ünye’mize hayırlı olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Türkiye’nin normalleşmeye ihtiyacı olduğu bir dönemden geçiyoruz. İnşallah bu seçim Türkiye’nin normalleşmesine katkıda bulunacak bir seçim olur” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.