son haberler

Başkan Zor’dan Gövde Gösterisi!

Yayınlanma Tarihi: 22 Mart 2018 okunma

Başkan Zor’dan Gövde Gösterisi!
Gündem
0

15 Nisan’da yapılacak olan ÜTSO seçimi öncesi basın mensuplarıyla, kalabalık bir ekibiyle bir araya gelen ÜTSO Başkanı ve Başkan Adayı Durmuş Zor, “bir dönem başkanlık görevi yürüttüm. Beraber olduğumuz arkadaşlarımız ve yeni katılan arkadaşlarımızla iddialı bir liste hazırladık. Kalabalık bir ekip ile yeniden adaylığımızı belirledik. İnşallah seçim süreci üyelerimiz için ve bölgemiz için hayırlı olur” dedi.

“Gerginliğin Bölgemize Faydası Değil Zararı Olacağını Bilen İnsanlarız”

ÜTSO Başkanlığına ve meclisine 3 aday ile birlikte her gruptan meclis üyesi adaylarının olduğuna dikkat çeken Zor, “3 adayın olması 3 farklı grubun oluşmasına neden oldu ancak geçen dönemden bizi bilenler bilir; arkadaşlarımız bizim ticaret yapan tüccar insanlar. Bunlar arasında aşırı derecede gerginliğin bölgemize faydası değil zararı olacağını bilen insanlarız. Onun için de komşularımızı, arkadaşlarımızı hiç incitmeden oylarını isteyeceğiz. Seçim sonrasında aynı masanın etrafına oturulabildiğini biz geçen dönem ispat ettik” dedi.

“Geçen Dönemden Daha Güçlü Bir Ekibiz”

“biliyorsunuz ben 8 ay önce aday olmayacağımı söyledim ancak seçimin ertelenmesi ve bölgemizin içinde bulunduğu durumu göz önüne alarak arkadaşlarımın aday olmamız yönündeki düşünceleri bizim yeniden aday olmamıza neden oldu. Geçen dönem %70 oranında oy alan ve bugün daha da güçlenen ekibin seçime girmemesi o üyelere saygısızlık olurdu. Biz üyelerimize olan saygımızı, bağlılığımızı yeniden ortaya koymak üzere aday olduk. Ben hem kendi arkadaş grubuma ve diğer adaylara başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.