son haberler

Beşiktaş Belediyesi’ne Operasyon

Yayınlanma Tarihi: 5 Nisan 2018 okunma

Beşiktaş Belediyesi’ne Operasyon
Gündem
0

Başkanı Görevden Alınan Beşiktaş Belediyesine Operasyon

Mali Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, Beşiktaş Belediyesi’ne operasyon düzenledi. Operasyonda belediyedeki dijital verilerin incelediği öğrenildi.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube ekipleri Beşiktaş Belediyesi’ne sabah saatlerinde operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda belediyedeki dijital verilerin incelediği öğrenilirken, polisin çalışmaları devam ediyor.

Gözaltı Olmadı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde Etiler’deki Beşiktaş Belediye binasına geldi. Binada özellikle başkan yardımcılarının bulunduğu odalardaki bilgisayarları kontrol eden ekipler şu ana kadar bir gözaltı işlemi gerçekleştirmedi.

Belediye binasında incelemelerin devam ettiği öğrenildi

 Başkan Görevinden Uzaklaştırılmıştı

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden uzaklaştırılmasının ardından yardımcısı Rifat Örnek de görevinden uzaklaştırılmıştı.

Kız Kardeşi de Görevden Alınmıştı

Soruşturma kapsamında 17 Ocak tarihinde Beşiktaş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mürvet Günday ile Zabıta Müdürü Selçuk Bartınlı açığa alınmıştı. 25 Ocak tarihinde de Hazinedar göreve geldiğinden beri özel kalem müdürlüğünü yapan kız kardeşi Pelin Hazinedar Başlangıç son olarak bulunduğu Dış İlişkiler Müdürlüğü görevinden uzaklaştırılmıştı.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.