son haberler

Çamalan Şifa Suyu’na Çevre Düzenlemesi

Yayınlanma Tarihi: 21 Ağustos 2015 okunma

Çamalan Şifa Suyu’na Çevre Düzenlemesi
Gündem
1

Akkuş Çamalan Mahallesi Ünye-Akkuş-Niksar Karayolu kenarında bulunan ve yıllardır atıl vaziyette olan şifa kaynağı tarihi acı suyuna çevre düzenlemesi yapılıyor.

Birçok vatandaşın şifa bulduğunu söylediği ve Akkuşlu vatandaşlar ile ilçeye gelen misafirlerin uğrak yeri olan suya Akkuş Belediyesi sahip çıktı.

camalan_sifa_suyuna_cevre_duzenlemesi (2)Göreve geldikten sonra Akkuş’ta birçok ilke ve birçok yeniliğe imza atan Belediye Başkanı İsa Demirci’nin talimatıyla suyun bulunduğu alanın çevre düzenlemesi yapılıyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Demirci, “Yıllardır burada kendiliğinden akan ve vatandaşlarımızın uğrak yeri olan suyun etrafını düzenleyerek güzel bir alan oluşmasını sağlamak istedik. Halk arasında suyun böbrek taşları ve hastalıkları ile iç hastalıklarına şifa olduğu söyleniyor. Gerek ilçemizden gerek ilimizden ve gerekse il dışından birçok vatandaşımız su almak için buraya geliyor. Suyun bulunduğu alanın eski hali hiç de hoş bir görüntü arz etmiyordu. Bu çalışma ile suyu yola yakın bir alana aldık, buraya güzel bir çeşme ve oturma bankları yapacağız. Akkuşumuza ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

1 Yorum

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.