son haberler

Ceceli ile Mannequin Challenge

Yayınlanma Tarihi: 24 Haziran 2017 okunma

Ceceli ile Mannequin Challenge
Gündem
0

Ünye’de Ramazan etkinlikleri kapsamında sahne alan Mustafa Ceceli Ünyelilere unutulmaz bir gece yaşattı. Adeta bayram havasında geçen konserde Ceceli söyledi Ünyeliler coştu.

Ünye Belediyesi tarafından Ramazan ayı ile başlayan ve 52 gün sürecek olan Ramazan etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Etkinliklere Mustafa Ceceli’nin konseri damga vurdu. Daha önceden açıklanan konseri izlemeye binlerce vatandaş gelirken eğlencenin doruğuna çıkıldı.

Söylediği birbirinden güzel şarkıların yanı sıra zaman zaman esprilerle de Ünyelileri güldüren Ceceli sahne performansıyla tam not aldı.

Hem Çaldı Hem Söyledi

Bütün enstrümanlara hakimliğiyle de bilinen sanatçı Mustafa Ceceli orgdan bateriye kadar her enstrümanla hem çaldı hem de söyledi. Ceceli’ye Ünyeliler alkışlarla eşlik etti. Ceceli konsere gelenlere cep telefonlarının ışıklarını yaktırarak şarkılar söylerken Ünye Cumhuriyet Meydanı cep telefonu ışıklarıyla aydınlandı.

Ceceli ile Mannequin Challenge

Sanatçı Mustafa Ceceli’nin sahne aldığı Ünye’de bir ilkte yaşandı. Son zamanların akımı olan Mannequin Challenge yani zamanın donup kalması üzerine kurulu olan akım Ceceli’nin sahne aldığı Ünye’de binlerce kişi ile aynı anda yapıldı.

Ceceli’nin başlama komutu ile herkes donup kalırken kamera karadan ve havadan insanları kayda aldı. Çekimin sonunda Ceceli şarkılarına devam ederken meydandakiler de eşlik etti.

Çiçek Başkandan Plaket Kaymakamdan

Sanatçı Mustafa Ceceli’ye Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar çiçek takdim ederken Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney de gecenin anısına plaket verdi. Ceceli’ye ayrıca Ünye’nin bir tablosu da hediye edildi.

Engellilerle Tek Tek Fotoğraf Çektirdi

Sanatçı Mustafa Ceceli kendisini izlemeye gelen onlarda engelliyi de unutmadı. Sahne önüne inen Ceceli tek tek hatıra fotoğrafı çektirirken bazılarıyla ise selfie yaptı. Ceceli’nin bu davranışı izleyenlerden alkış aldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.