son haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Ünyeli Şehidin Evine Ziyaret

Yayınlanma Tarihi: 4 Haziran 2017 okunma

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Ünyeli Şehidin Evine Ziyaret
Gündem
0

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Boğaziçi Köprüsü’nde (15 Temmuz Şehitler Köprüsü) şehit düşen polis memuru Kemal Tosun, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Ünyeli Fatih Efiloğlu ve FETÖ’nün darbe girişimi sırasında şehit düşen İhsan Yıldız’ın ailelerini ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte ilk olarak 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Boğaziçi Köprüsü’nde (15 Temmuz Şehitler Köprüsü) ateş açılması sonucu şehit düşen polis memuru Kemal Tosun’un ailesiyle iftar yaptı.

Şehit polis memuru Kemal Tosun’un ailesini ziyaret ederek, orucunu birlikte açan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit Kemal Tosun’un eşi Zuhal Tosun’a Türk bayrağı ve Kur’an-ı Kerim teslim etti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın da eşlik ettiği ziyaretin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan Diyarbakır’ın Sur ilçesinde bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Fatih Efiloğlu’nun ailesini ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, son olarak FETÖ’nün darbe girişimi sırasında şehit düşen İhsan Yıldız’ın ailesini de ziyaret ederek bir süre görüştü.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.