son haberler

Demokrasi Nöbetinde Bu Gece Fener Alayı Var

Yayınlanma Tarihi: 25 Temmuz 2016 okunma

Demokrasi Nöbetinde Bu Gece Fener Alayı Var
Gündem
0

15 Temmuz 2016 gecesi yapılan darbe girişimine karşı başlayan demokrasi nöbetinde bugün 11. Gün. Her gece devam eden demokrasi nöbeti bu akşam Topyanı’ndan fener alayı ile başlayacak.

1Ünye demokrasisine sahip çıkmaya devam ediyor. 15 Temmuz 2016 akşamı gerçekleştirilmeye çalışılan hain darbe girişiminin ilk gecesinden itibaren meydanlara akın eden Ünyeliler girişimin ardından geçen 9 günde ilk gün ki heyecanla nöbet tutmaya devam ediyor.

Girişimin 10. gününde Ünye Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran yüzlerce vatandaşa dün akşam Ordu Büyükşehir Belediyesi mehteran takımı da eşlik etti. Büyükşehir Belediyesi mehteran takımı seslendirdikleri marşlarla meydanda toplanan yüzlerce kişinin milli duygularını kabartırken, vatandaşlarda çalınan marşlara eşlik etti.

2Dün akşam ki demokrasi nöbetine Ak Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün’ün yanı sıra belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarını temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Milli Hakem Bünyamin Gezer’de Meydandaydı

Ünye’de ki demokrasi nöbetinin 10.gününde Ünyelileri yalnız bırakmayan bir diğer isim ise Eski Milli hakem ve Türkiye Futbol Federasyonu merkez hakem kurulu yönetim kurulu üyesi Bünyamin Gezer de vardı. Gezer, yaptığı konuşmada “biz böyle meydanlarda olduğumuz sürece inşallah Türkiye’nin sırtı asla yere gelmeyecektir” diye konuştu.

Topyanı’ndan Meydana Fener Alayı3

Dün akşam ki demokrasi nöbetinde Büyükşehir Belediyesi mehteran takımı konseri yer alarak demokrasi nöbetine farklı anlam katarken, bu akşam ise fener alayı düzenleniyor.

Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, toplumun tüm kesimlerini meydanda ki demokrasi nöbetinde görmek istediklerini belirterek, “Ünye’de teşkilatı bulunan tüm siyasi parti ilçe başkanları ile görüşerek, meydanda ki demokrasi nöbetine davet ediyoruz. Görüş farkı gözetmeden her kesimin burada olmasını istiyoruz. Dün akşam Mehter Takımı’nı davet ederek meydanda gösteri yapılması sağlandı. Bu gece ise fener alayı düzenlenecek. Burunucu Mahallesi Topyanı’ndan saat:20.30’da başlayacak olan fener alayı Cumhuriyet meydanında son bulacak ve demokrasi nöbeti devam edecek. Tüm hemşehrilerimizi düzenlenecek fener alayına bekliyoruz” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.