son haberler

Doğalgaz Muhtarlara Anlatıldı

Yayınlanma Tarihi: 21 Şubat 2018 okunma

Doğalgaz Muhtarlara Anlatıldı
Gündem
0

Bölgemizde Doğalgaz Dağıtım Faaliyetlerini sürdüren Aksa Doğalgaz Firması Ünye’de gaz arzı sağlanan ve 2018 yatırım yılında yatırım planlanan mahalle muhtarlarına yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Aksa Doğalgaz’ın Kaledere Mahallesi Fidan sokak’taki abone merkezinde gerçekleştirilen toplantıya Ordu İşletme Müdürü Tufan Duman, Ünye İşletme Mühendisi Oğuzcan Deniz, Ünye Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Ekici, Saraçlı, Yunus Emre, Fevzi Çakmak Ortayılmazlar, Kaledere, Çınarlık, Burunucu, Gölevi mahalle muhtarları katıldı.

Ordu İşletme Müdürü Tufan Duman doğalgazın tanıtımı, avantajları, abonelik ve tesisat dönüşümleri süreçleri ve verimli kullanımı hususlarında bilgilendirme yaptıktan sonra Ünye de gerçekleştirilen doğalgaz altyapı çalışmaları ve planlanan 2018 yılı yatırımlarını değerlendirdi.

Çalışmalar Önümüzdeki Günlerde Yeniden Başlayacak

Ordu İşletme Müdürü Tufan Duman “2014 yılı içerisinde doğalgaz altyapı çalışmalarına başladığımız Ünye şehrimize bildiğiniz üzere 2017 yılında gaz arzı sağlanmıştır. Gerçekleştirdiğimiz  altyapı çalışmaları sonucunda Ünye’de şuan  Saraçlı, Çınarlık, Kaledere, Liseler, Hamidiye, Çamurlu ve Atatürk  mahallelerinde doğalgaz şebekesi bulunmaktadır. Sokaklarından doğalgaz hattı geçen Ünyeli vatandaşlarımızdan şuan itibariyle 2.285 adet abone alımı gerçekleştirilmiş olup binalarında doğalgaz tesisat dönüşümlerini sağlayan 1.680 adet abonelerimizin de doğalgaz tesisatlarının  kontrol edilerek dairelerine  gaz arzının sağlandığı ve evlerinde doğalgaz konforu ve ekonomisini yaşamaya başlamıştır. 2018 yılında bu hizmetten faydalanan abone ve kullanıcı sayısını arttırma hedefimiz  doğrultusunda altyapı çalışmalarını gerçekleştirecek Müteahhit firmanın ihale sürecinin tamamlanmasına müteakip önümüzdeki günlerde Ünye de doğalgaz alt yapı çalışmalarına ara vermeden tekrar başlanacaktır” dedi.

2018 Hedef % 65

Doğalgaz altyapı çalışmalarının zorluğu hususunda da bilgilendirme yapan Duman,”bu yıl belirtmiş olduğum mahallere ilave olarak Burunucu, Orta Yılmazlar, Gölevi ve Fevzi Çakmak mahallelerinde de alt yapı çalışması planlanmakta olup çalışmalarının planlandığı şekilde ilerlemesi durumunda inşallah yıl içinde bu mahallelerimize de gaz arzını sağlayıp Ünye’mizin %65’ine doğalgazı ulaştırmayı hedefledik” diye konuştu.

Ödemelerde Kredi Kartı ve Taksit Kolaylığı

Aboneliğin teşvik edilmesi açısından abonelik ve güvence bedeli ödemelerinde kampanya oluşturduklarını belirten Ünye İşletme Mühendisi Oğuzcan Deniz ise  anlaşmalı Kredi kartları vasıtasıyla Ünyelilerin Abonelik  bedellerini 5 taksit, güvence bedeli ödemelerini de  3 taksitte ödeme imkanına sahip olduğunu iletti.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.