son haberler

Duvarları Gülümsettiler

Yayınlanma Tarihi: 21 Temmuz 2016 okunma

Duvarları Gülümsettiler
Gündem
0

Ünye Sanat ve Kültür (ÜNSAK) Derneği’nin “Gülümseyen Duvarlar” projesi kapsamında Ünye’ye gelen Bolu İzzet Baysal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğrencileri Ünye’de 9 merdiven ve 100 metre duvarı fırçalarıyla gülümsettiler.

Duvarları Gülümsettiler 4Resimler içerisinde en çok ilgi odağı ise 3 boyutlu(3D) resimleri oldu. Yapılan güzel çalışmaları vatandaşlarda destek olurken, ortaya ilginç ve güzel görüntüler çıktı.

Geçen yıl Ünye ile ilgili tuval çalışması yaptıklarını hatırlatan Bolu İzzet Baysal Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Yrd. Doç. Dr. Melek Şahin Dokuyucu, bu yıl öğrencilerin halkla daha iyi entegre olması adına “Gülümseyen Duvarlar” projesini hayata geçirdiklerini söyledi.

ÜNSAK Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Torunoğlu, dernek olarak yürüttükleri “Gülümseyen Duvarlar” projesiyle Ünye’nin çehresini Duvarları Gülümsettiler 3değiştirecek bir çalışma yapıldığını, ilçenin turizmine katkı sağlandığını ifade etti.

Torunoğlu, “Ünye’de 8 merdiven ve bir çok okulumuzun duvarlarını boyadık. Çok güzel, çok farklı resimler ortaya çıktı, insanlarımızdan beğeni aldık. Bu çalışmalarımız hocamızın da katkıları ile önümüzdeki yıllarda devam edecek. Her yıl farklı etkinliklerle halkımızın karşısına çıkacağız” dedi.

Öğrencileri ile birlikte duvarları gülümseten Yrd. Doç. Dr. Melek Şahin Dokuyucu, “Öğrencilerimiz Ünye ile geçen yıl tanıştılar. Yalı Kilisesi’nde resim çalıştayı yaptık ama bu iç mekanda bir tuval çalışmasıydı. Bu yıl ise Duvarları Gülümsettiler 7fırçalarımızla duvarları gülümsetmeye çalıştık. Buraya 15 öğrencim geldi ve 12 gün boyunca özveri ile çalıştılar. 9 merdiven, 100 metreye yakın duvar çıkardık. Öğrencilerim büyük özveriyle çok güzel işler çıkardı” diye konuştu.

Yrd. Doç. Dr. Melek Şahin Dokuyucu ve ÜNSAK Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Torunoğlu, çalışmaya desteklerinden dolayı Ünye Kaymakamlığı, Ünye Belediyesi, Ünye Ticaret Odası ve Ticaret Borsası’na teşekkür ettiler.Duvarları Gülümsettiler 5

Duvarları Gülümsettiler 2

Duvarları Gülümsettiler 6

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.