son haberler

Emekli Öğretmenler Unutulmadı

Yayınlanma Tarihi: 24 Kasım 2015 okunma

Emekli Öğretmenler Unutulmadı
Gündem
0

Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, eğitim hayatında bir çok öğrencinin yetişmesine vesile olan ve emekliye ayrılan öğretmenleri evinde ziyaret etti.

Emekli Öğretmenler Unutulmadı 124 Kasım Öğretmenler günü çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bu kapsamda Cumhuriyet İlköğretim Okulunda 35 yıl öğretmenlik yapmış 85 yaşında ki Rafi Şen’i, Adnan Menderes Ticaret Meslek Lisesinin kurucu müdürü olan ve 40 yıl göre görev yapan 82 yaşında ki Enver Gün Cavdı ile Ünye İlkokulu ve Cevizdere İlkokulunda 21 yıl görev yapmış 78 yaşında ki Nermin Gün Cavdı’yı evlerinde ziyaret etti.

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Aykut Fidan; “Bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü. Meydanda olan programın ardından emekli öğretmenlerimizi tek tek ziyaret ediyoruz. Vefa örneği olarak emek vermiş ve birçok öğrenci yetiştirmişler. Ülkemize ve vatanımıza onlarca hizmet etmiş öğretmenlerimizi bu vesileyle unutmamış oluyoruz.Emekli Öğretmenler Unutulmadı 3 Onlar sağlıklı, mutlu, huzurlu bir yaşam sürsünler diliyoruz. Öğretmenlerimizin hayır dualarını aldık, onlara teşekkür ettik. Çocuklarımıza bu zamana kadar güzel bir eğitim verdiler. Bu yüzden bütün öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.