son haberler

Gençler, Yaz Okuluyla Kötü Alışkanlıklardan Uzaklaşacak

Yayınlanma Tarihi: 27 Haziran 2016 okunma

Gençler, Yaz Okuluyla Kötü Alışkanlıklardan Uzaklaşacak
Gündem
0

Ünye Belediyesi yaz okulları açarak hem gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak hem de sporda derece elde etmeyi hedefliyor.

Gençler, Yaz Okuluyla Kötü Alışkanlıklardan Uzaklaşacak 3Şu ana kadar 40’a yakın öğrencinin yaz okullarına kayıt yaptırdığını ve bu sayıyı 80 olarak planladıklarını ifade eden Başkan Çamyar, spor yapan öğrencileri ziyaret etti. Öğrencilere ilgi göstererek kısa süre sohbet eden Başkan Çamyar, basın açıklamasında bulundu.

Çamyar; “Belediyemizin yaz okulu kapsamı içerisinde 80 civarı öğrenci planlamıştık. Şuan 40’ı kaydını yaptırdı ve devam ediyorlar. Tamamen ücretsiz bir şekilde biz sporcularımızdan dereceler elde etmek suretiyle hem Ünye’mizin hem Ordu’muzun tanıtımı hemde kendi bedenleriyle ilgili, özellikle bedenini verimli şekilde kullanmayı öğrenecekleri bir yaz dönemi geçirmesini istiyoruz. Burada kendilerini geleceğe hazırlıyorlar, özellikle kötü alışkanlıklardan ki başta bilgisayar başında oturmak, cep Gençler, Yaz Okuluyla Kötü Alışkanlıklardan Uzaklaşacak 1telefonu başında ve diğer öğrencilerin kahve köşelerinde vakit geçirdikleri bir ortam var. Kendilerini böyle bir ortamdan sporla buluşturmak ve sağlıklı nesiller yetişmesi noktasında gayretkâr tutumundan dolayı değerli hocamızı ve ekibini tebrik ediyor, öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.