son haberler

Gogina’da Çay Bahçesi Açıldı

Yayınlanma Tarihi: 21 Temmuz 2017 okunma

Gogina’da Çay Bahçesi Açıldı
Gündem
0

Ünye’nin merkez mahallelerinden olan Çınarlık Mahallesi’nin ünlü Gogina Parkı yeni yüzüyle mahalle halkının uğrak yeri haline gelirken bugün de çay bahçesi bölümü hizmete açıldı.

Ünye Belediyesi tarafından yapılan çocuk parkı ve fitnes bölümünün yanı sıra dinlenme yerinin de bulunduğu Gogina Parkı’nın eski halinden eser kalmadı. Ailelerin gelerek keyifli bir vakit geçirecekleri parkın çay bahçesi bölümü de hizmete girdi.

Açılışa Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Eren, Ünye Müftüsü Vedat Başsan, Mahalle Muhtarı Mehmet Güdek ve Çınarlık halkı katıldı.

Ünye Belediyesi’nden 3 yıllığına işyerini kiralayan işletmeci Murat Kaymak daha önce inşaat malzeme işleriyle uğraştığını belirterek, “burada çay bahçesi tarzında, tostumuz olacak, kahvaltı verilecek, açık havada düğün, sünnet gibi merasimler yapılabilecek. Mahallelilerin ve Ünyelilerin hizmetinde olacağız” açıklamasında bulundu.

Yapılan duanın ardından konuşan Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, “Çınarlık Mahallemizde daha önceden çok ta iyi anılmayan bir parkın bugün yeni yüzüyle çocuklarımızın, hanımefendilerin, yaşlıların dinlendiği, sohbet ettiği, sosyalleştiği güzel bir park olmasına vesile olan Ünye Belediyemizi, belediye çalışanlarını kutluyoruz. İnşallah mahalleli de parka sahip çıkacaktır. Bundan sonra sizlerin buluşma noktası olacak. İnşallah bizler de arada uğrayıp çayınızı içeceğiz. İşletme sahibine de hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Açılışın ardından ikramlar yapılırken çocuklar parkta oynadı, büyükler de gölgede dinlendi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.