son haberler

Gürsoy, Güven Tazeledi

Yayınlanma Tarihi: 9 Nisan 2018 okunma

Gürsoy, Güven Tazeledi
Gündem
0

Ünye’de 2014 yılında bu yana faaliyet gösteren Ünye Acara Gürcü Dostluk ve Kültür Derneği Olağan genel kurulunda mevcut başkan Mehmet Ali Gürsoy tek liste girdiği seçimde güven tazeledi.

Ünye Acara Gürcü Dostluk ve Kültür Derneği  Olağan Genel Kurulu 8 Nisan  2018 Pazar günü dernek  binasında gerçekleşti.

Ünye’de 2014 yılında bu yana 4 yıldır faaliyet gösteren ve yaklaşık 600 üyesi bulununan Ünye Acara Dostluk ve Kültür Derneği  Olağan gene kurulunda rakipsiz olarak seçime giren Mehmet Ali Gürsoy güven tazeledi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Genel kurulda, faaliyet raporu, denetim raporu, bilanço, gelir-gider cetveli okundu ve oylandı. Ardından açık oylama usulü ile yapılan oylamada mevcut Başkan Gürsoy  yeniden seçilerek güven tazeledi.

Ünye Acara Gürcü Dostluk  ve Kültür Derneği Başkanı Mehmet Ali Gürsoy yeni dönem içerisindeki çalışmalarına ilişkin şu bilgileri verdi;” Dernek olarak 23 Nisan etkinliğine katılacağız. Gürcistan’da iş yapan Türk yatırımcıların sorunlarını çözmek üzere bir takım faaliyetler yürüteceğiz. Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık’ın teklifi üzerine Ünye Belediye Başkanımızla da görüşerek her yıl düzenli olarak festival düzenleme gibi bir projemiz var. Bunların haricinde folklor ve dil kursları da açacağız”

Ünye Acara Gürcü Dostluk  ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu üyelerini; Mehmet Ali Gürsoy, Harun Tavlı,Ahmet Gürcüoğlu, Abdullah Tan, Zekai Osmanlı, Hasan Benli, İrfan akar, Serdar Kocaoğlu, Aydın Atik, Mehmet Ütü, Ahmet acar, Hasan Fahri Alparslan, Turgay Çalık, Dursun Altun, İbrahim Demirci, Şükrü Bayrak, Ümit Özkan, Mustafa Fidan, Ahmet Akkaya, Zeynep Odabaşı, Emine Odabaşı,Hüseyin Yıldırım, Kadir Gülay, Ali Çolak, Murat Arslan oluşturdu.

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.