son haberler

Hamarat’tan Bölge Sorunlarına Değerlendirme

Yayınlanma Tarihi: 23 Haziran 2018 okunma

Hamarat’tan Bölge Sorunlarına Değerlendirme
Gündem
0

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. dönem milletvekili seçimleri öncesi Ünye’de seçim çalışmaları yürüten AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı- Ordu Eski Milletvekili Mustafa Hamarat, Ünye’de yayın hayatını sürdüren gazete ve radyo temsilcileriyle bir araya geldi.

Sohbet havasında geçen buluşmada Hamarat bölge sorunları hakkında ve seçimle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

“Ünye’nin Büyük Sorunları Çözüldü”

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı- Ordu Eski Milletvekili Mustafa Hamarat, basın mensuplarına teşekkür ile başladığı konuşmasında ” genel merkezde görevli olmama rağmen Ünye’deki bütün meseleler sizin olduğu kadar bizi de ilgilendiriyor ve takip ediyorum. Ünye basının da hemşeri bilinci içerisinde meseleleri takip ettiğini biliyorum. Ünye’nin esas konularının büyük kısmı ele alındı ve çözüldü” dedi.

“Niksar Yolu Takibimizde Olacak”

Ünye’nin temel ve büyük sorunlarını birer cümle ile değerlendiren Hamarat, “bir hastane meselemiz vardı. Binamızı yaptık ama şimdi yönetim ile ilgili sıkıntılar gündeme geliyor. Onlarla da inşallah ilgileneceğiz. Çevre yolumuz çok şükür Karadeniz’in en güzel çevre yolu. Şuanda Ünye’den bahsedildiği kadar Ünye’nin çevre yolundan da çok güzel olmuş diye bahsediliyor. Şimdi asıl konularımız Ünye-Niksar İç Anadolu bağlantı yolu ve limanın büyütülmesi. Bugün Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımızla ve Çimento Genel Müdürü ile mini bir toplantı da yaptık. Niksar yolu ile ilgili Sayın Cumhurbaşkanımız Ordu mitinginde bahsetti. Bu çalışmaların takibine aynı şekilde devam edeceğiz.” dedi.

Seçimin Önemine Değindi

24 Haziran seçimlerinin çok önemli olduğunu belirten Hamarat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye destek isteyerek “Önümüzde 24 Haziran seçimleri var. Bu seçimin bir özelliği, ilk defa anayasa değişikliği ile gelen Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi bu seçimle yürürlüğe girmiş olacak. Karşımızda ki ittifakta eski sisteme döneceğiz derken bu hafta çark etti. Eski sisteme dönmekten vazgeçtiğini alenen ilan etti. Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemini engelleyemeseler de, çarşı çıksalar da Türkiye için uygun sistem olduğuna herhalde kanaat getirdiler. Bizim Türkiye için yaptığımız bu hizmetlerinde, değişikliklerin de herkes tarafından kabul görmesi bize memnuniyet veriyor. Seçmenlerimizden Cumhurbaşkanlığı listelerinde de milletvekilliği listelerinde de AK Parti’ye destek vermelerini istiyorum” diye konuştu.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.