son haberler

Hüseyin Akdeniz, Bahadır Baş’ı Ziyaret Etti.

Yayınlanma Tarihi: 25 Mart 2017 okunma

Hüseyin Akdeniz, Bahadır Baş’ı Ziyaret Etti.
Gündem
0

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz, Ordu SMMM Odası Başkanı Bahadır Baş’ı Ziyaret Etti.

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz Ordu SMMM Odası Başkanı Bahadır Baş’ı makamında ziyaret etti.

Ordu Mali Müşavirler Odasına ziyarette bulunan Hüseyin Akdeniz’in beraberinde Delikkaya Köyü Muhtarı İbrahim Toktaş ve Necat Kadıoğlu katıldı. Ziyaretçileri Ordu SMMM Odası Başkanı Bahadır Baş, Disiplin Kurulu Başkanı Murat Başaran Sağra karşıladı.

Oda Başkanı Bahadır Baş ‘‘Sayın Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanım, başarılı çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. Çalışmalarınızla bir Ordulu olarak gurur duyuyoruz, başarılarınızın devamını diliyoruz. Nazik ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz yaptığı konuşmada; ‘‘Sayın başkanımıza tebrik ziyaretimizi yoğun programlarımız nedeniyle şu an yerine getirebiliyoruz. Önceki Oda Başkanımız Ertuğrul Yüksel’in başarılarını daha da yukarıya taşıyacağınıza inanıyorum. Başkanımız Bahadır Baş toplum tarafından da sevilen bir kardeşimiz, değerli bir arkadaşımızdır. Mali Müşavirler Odasını bu yönetim süreci içerisinde daha da ileri taşıyacağınızı düşünüyorum. Muhasebecilerin ülke ekonomisi için önemli çalışmalar yaptığını, ülkeye önemli katkılar sağladığını biliyorum. Ordu SMMM Odası da bu anlamda önemli çalışmalar yapmaktadır. Başkanımız ve Yönetim Kuruluna bu yen süreç içerisinde yapacağı görev ve çalışmalarda başarılar diliyorum’’ dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.